Δήμος Λαυρεωτικής – Β΄ Ανάρτηση του Β2 Σταδίου της Πολεοδομικής Μελέτης «Επέκταση Σχεδίου Πόλης στην περιοχή Βγέθι Κερατέας σε Συνιδιόκτητη Έκταση Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού»

Αξίζει να διαβάσετε

Καλούνται οι κύριοι και νομείς των ακινήτων της Επέκτασης Σχεδίου Πόλης στην περιοχή Βγέθι Κερατέας σε Συνιδιόκτητη Έκταση Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού της Δ.Κ   Κερατέας του Δήμου να λάβουν γνώση της Πολεοδομικής Μελέτης, όπως αναρτάται βάσει της υπ’ αριθμ. 13/ απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η ανάρτηση των πινάκων και διαγραμμάτων της πολεοδομικής μελέτης θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα Κερατέας (Λ. Αθηνών – Σουνίου 37, Κερατέα).

Τυχόν παρατηρήσεις ή ενστάσεις επί των αναρτημένων πινάκων και διαγραμμάτων της πολεοδομικής μελέτης ή νέες δηλώσεις ιδιοκτησίας,  θα λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της Ανάρτησης η οποία θα διαρκέσει από 12 Σεπτεμβρίου έως την 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα