12.3 C
Keratea
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΕΒΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

Πρόσφατα Άρθρα

  Φίλες και φίλοι,

Τον του 2019, μετά τις αλλαγές στο νόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η « Εποχή» και εγώ προσωπικά επιλέξαμε, κρατώντας ακέραιες τις θέσεις και τις αρχές μας, την συμμετοχή μας στη δημιουργία μιας ευρείας πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο με στόχο την απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών και την ουσιαστική συμμετοχή μας στις αποφάσεις και ενέργειες που απαιτούνται για την του τόπου μας.

 

Τα δύο τελευταία χρόνια, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι 5.633 Δημότες της που μας τίμησαν με την ψήφο τους  και ιδιαίτερα οι Συμπολίτες μας από την Κερατέα και τους Οικισμούς της, για τους οποίους αποτελέσαμε για έκτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση την πρώτη τους επιλογή.

 

Γνωρίζω πως τότε αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές μας, είδαν με επιφυλακτικότητα την επιλογή μας αυτή. Δύο χρόνια μετά, πιστεύουμε πως έχουμε αφήσει θετικό αποτύπωμα. Η ειλικρινής και ισότιμη συνεργασία με τον Δήμαρχο και συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους άλλων παρατάξεων συνέβαλε στην προώθηση σημαντικών θεμάτων αλλά και στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας. 

Με τη συνεχή παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Επιτροπές και στις Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων συμβάλλουμε στην υλοποίηση και ολοκλήρωση έργων που δημιουργούν νέες προοπτικές για το Δήμο μας.

 

Με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο συνεισφέρουμε στην και την Δασοπροστασία της περιοχής μας τα τελευταία δύο δύσκολα Καλοκαίρια. Σε συνεργασία με τους Δήμους Λαυρεωτικής και παρακολουθούμε και διαχειριζόμαστε το κρίσιμο θέμα των σχεδίων εγκατάστασης Αιολικών Πάρκων στην περιοχή μας. Η Διαχείριση των Απορριμμάτων, θέμα ζωής και θανάτου για την Κερατέα αλλά και ολόκληρη την Λαυρεωτική, αποτελεί καθημερινή μας προτεραιότητα. Δεν εφησυχάζουμε, επαγρυπνούμε μέχρι την οριστική δικαίωση. 

 

Ο Θανάσης Μακροδημήτρης δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό από την θέση του Αντιδημάρχου, βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον κάθε πολίτη, συνεργαζόμενος με τοπικούς φορείς, συλλόγους αλλά και το προσωπικό του Δήμου. Οι αυξημένες αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν αποτελούν επιβράβευση της μέχρι τώρα προσπάθειάς του.

 

Παρά την συμμετοχή της στη δημιουργία μιας ευρείας πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Διοίκηση του Δήμου Λαυρεωτικής, η « Εποχή» δεν χαρίστηκε και δεν θα χαριστεί σε κανέναν, διατηρώντας την αυτονομία της αλλά και το δικαίωμα άσκησης κριτικής προς όλους. Εδώ και τριάντα χρόνια πορευτήκαμε πάντα ως μία δύναμη υπευθυνότητας και λογικής, αναλαμβάνοντας διαχρονικά να παίρνουμε τις δύσκολες αποφάσεις που απαιτούνται. Πιστεύουμε πως την δύσκολη εποχή που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, μέσα σε μία πρωτόγνωρη συγκυρία, οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε την ενότητα στην τοπική μας κοινωνία, δουλεύοντας κάθε μέρα για το καλύτερο για τις ζωές μας και τον τόπο που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.

 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής αυτής, από τις 7 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Αδάμης, με δύο επιτυχημένες προηγούμενες θητείες Αντιδημάρχου και εντεταλμένος για τη λειτουργία από το 2019 της Κατασκήνωσης Κερατέας που  διαχειρίστηκε άψογα,  ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου με κρίσιμες αρμοδιότητες που θα του δώσουν την ευκαιρία να δουλέψει όπως καλά γνωρίζει για τον τόπο του.

 

Εύχομαι και στα δύο μέλη της παράταξής μας καλή επιτυχία. 

 

Κωνσταντίνος Λεβαντής

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης « Εποχή»

 

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ