ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο μέγα θαύμα στην του Αγίου Ιουδα Θαδδαίου της Κερατέας. Δακρύζει ο Ταξιάρχης ανήμερα του Αγίου Νικολάου.

Του Αγίου Νικολάου σήμερα και δακρύζει με ανοιχτά τα μάτια ο Ταξιάρχης στην του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

agios 1

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου

Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Live – Θεία Λειτουργία Σαρανταλείτουργου Αγίου Νικολάου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού – Ευλογία και Αγιασμός. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Νικόλαος ο Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας και Θαυματουργός.

Φανούρης Ευστράτιος

Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)