Ο Δήμος Λαυρεωτικής ενημερώνει για το υπόμετρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2017.

Πρόσφατα Άρθρα

Ο ενημερώνει για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2017».

Ο ενημερώνει τους νέους αγρότες στην περιοχή και ιδιαίτερα στη Δ.Ε. Κερατέας, ότι προδημοσιεύτηκε η 2η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2017».

Στόχος του προγράμματος ενισχύσεων νέων γεωργών είναι η της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, μέσω της ηλικιακής ανανέωσης και της δημιουργίας επιχειρηματιών γεωργών, που με το πέρας της θα διαθέτουν κατάλληλα εφόδια και βιώσιμες εκμεταλλεύσεις.

Στo πλαίσιο αυτό προβλέπεται η παροχή κατ’ αποκοπή οικονομικών ενισχύσεων σε νέους που δεν έχουν υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας τους για την είσοδο και παραμονή στη γεωργική απασχόληση και την πρώτη τους εγκατάσταση σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, οι οποίοι να διαθέτουν επαρκή επαγγελματικά προσόντα, να εγκαθίστανται για πρώτη φορά ως αρχηγοί γεωργικής εκμετάλλευσης και να υλοποιούν επιχειρηματικά σχέδια για την των γεωργικών δραστηριοτήτων τους.

Ο τρόπος και ο τόπος υποβολής αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας έχουν ως εξής: Κάθε υποψήφιος δικαιούχος έχει να υποβάλει μόνο μία αίτηση στην Αττικής. Η υποβολή των αιτήσεων -φακέλων υποψηφιότητας, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στο δικτυακό τόπο www.ependyseis.gr/mis

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία:

ΚΑΛΛΙΩΡΑ ΠΑΓΩΝΑ 2132065767 [email protected]

Το Υπομέτρο 6.1 συγχρηματοδοτείται από την και το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ