Μια υπόθεση επιχείρησης παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική και συγκεκριμένα στα Λεγραινά, όπου 46 συγκεντρώθηκαν προκειμένου να συναντήσουν τους επιτήδειους που τους υπόσχονταν να τους βοηθήσουν να φύγουν από την Ελλάδα.

Την απόγνωση οικονομικών μεταναστών που ζουν νόμιμα στη χώρα μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι.

Συγκεκριμένα, 46 άτομα, άντρες επί το πλείστον και τρία μικρά βρέθηκαν στην λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή των Λεγραινών από το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσουν εμπόρους που τους υπόσχονταν να τους βγάλουν από τη χώρα, φυσικά με το αζημίωτο. Οι αυτοί μετακινήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες με ταξί στο σημείο, προκειμένου να συναντήσουν τους εμπόρους που υπόσχονταν να τους βγάλουν παράνομα από τη χώρα, με πιθανό προορισμό την Ιταλία.

metanastes1

Δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού τους εντόπισαν το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ πλοία του λιμενικού σώματος κατέφθασαν επίσης στο σημείο. Φαίνεται πως οι άνδρες του λιμενικού προσπαθούν να εξακριβώσουν πιθανή σχέση ενός πλοίου που βρίσκεται λίγα μέτρα από την ακτή (φωτό) με την υπόθεση. Άλλα σκάφη του σώματος χτενίζουν την περιοχή για τυχόν ύποπτες κινήσεις που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες.

metanastes2

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.