Δυνατότητα Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών στον Δήμο Λαυρεωτικής

Πρόσφατα Άρθρα

Δυνατότητα Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, στα πλαίσια του Νόμου 4483/2017 ( 107/31-07-2017 τεύχος Α΄) άρθρο 52 « οφειλών τρίτων προς Ο.Τ.Α.», ανακοινώνει ότι :
δίνεται άμεσα η δυνατότητα στους να εντάξουν τις τους προς το Δήμο που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως 30-09-2017, σε ευνοϊκές αποπληρωμής (εφάπαξ καταβολή, έως 100 δόσεις, διαγραφή προσαυξήσεων και τόκων από 50% έως 100%).

Οι δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ως εξής:

  • Εφάπαξ καταβολή: απαλλαγή κατά ποσοστό  100% των προσαυξήσεων
  • Από 2 έως 24 μηνιαίες δόσεις απαλλαγή κατά ποσοστό  80% των προσαυξήσεων
  • Από 25 έως 48 μηνιαίες δόσεις απαλλαγή κατά ποσοστό 70% των προσαυξήσεων
  • Από 49 έως 72 μηνιαίες δόσεις απαλλαγή κατά ποσοστό  60% των προσαυξήσεων
  • Από 73 έως 100 μηνιαίες δόσεις απαλλαγή κατά ποσοστό 50% των προσαυξήσεων
  • Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 20 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, το αργότερο εντός τεσσάρων μηνών (4) από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.

Για την υπαγωγή στη πρέπει να καταβληθεί η πρώτη εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, διαφορετικά η αίτηση θεωρείται ως μη υποβληθείσα. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις ρύθμισης οφειλών του νέου Νόμου, να προσέλθουν από την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, στο Τμήμα Εσόδων, στο ισόγειο του Δημαρχείου Λαυρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Οικονομική Υπηρεσία-Τμήμα Εσόδων, στους αρμόδιους υπαλλήλους: κο. Δημήτρη Σοφρώνη 22923-20146.  και κα. Μαρία Δρογγίτη στο τηλέφωνο 22923-20149

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ