Σήμερα Σάββατο 29/7 γίναμε δυστυχώς μάρτυρες τραγικών περιστατικών που έλαβαν χώρα στην παραλία στο Βρωμοπούσι .

Συγκεκριμένα ο της αντιπολίτευσης κ. Κ.Λεβαντής συνοδευόμενος από ομάδα φίλων του, επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν στους εργαζόμενους της καντίνας που λειτουργεί πλέον στην περιοχή. Με άλλα λόγια τις τακτικές βίας που χρησιμοποιούν στο δημοτικό συμβούλιο, τις μετέφεραν και εκτός αιθούσης. Προφανώς δεν άντεξαν ο κος Λεβαντής και οι ακόλουθοί του, την πίεση από την απόρριψη της προσφυγής τους και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, χρησιμοποιώντας για πολλοστή φορά μεθόδους βίας και τρομοκρατίας μιμούμενοι νονούς της νύχτας.

Το ήταν να υποστεί κάταγμα νεαρό παιδί από την Κερατέα, που πρόσφατα απέκτησε το δικαίωμα της εργασίας και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου. Φαίνεται, ότι οι σχέσεις του κ. Λεβαντή και της ομάδας του με τα συμφέροντα του επιχειρηματία, που είχε το μονοπώλιο στην περιοχή, είναι πολύ ισχυρές. Ισχυρότερες και από την εντολή που έχει λάβει από τους πολίτες της Λαυρεωτικής. Ευτυχώς τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης και της αστυνομίας λειτουργούν στο ακέραιο και οι συγκεκριμένοι κύριοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

Η Δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση και τον τραυματισμό του εργαζόμενου και θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά. Ενημερώνουμε τους νέους εργαζόμενους της πόλης μας, τους δημότες που βλέπουν μετά από τόσα χρόνια τις παραλίες τους καθαρές και οργανωμένες αλλά και την τοπική αγορά, που θα κινηθεί ακόμα περισσότερο από την προσέλκυση επισκεπτών και την της επιχειρηματικότητας , ότι θα σταθούμε εμπόδιο σε όποιους προσπαθήσουν να θίξουν τα συμφέροντα του Δήμου μας. Ακόμα και αν αυτοί είναι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως Δήμαρχος δε θα ανεχτώ να συνεχιστούν ούτε οι τραμπουκισμοί ούτε η τρομοκρατία των δημοτών μας.

Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Επισυνάπτεται και η απόρριψη της προσφυγής του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, που κατά τα φαινόμενα εξαγρίωσε τον κ. Λεβαντή.

img163 img164

img165 img166

Ο Δήμαρχος

       Δημήτρης Λουκάς