ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ολοζώντανος ο Ταξιάρχης Λαυριώτης σήμερα στην Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής- Δείτε αναλυτικά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Σε κατάσταση ΣΟΚ Ιερείς και πιστοί που προσκύνησαν σήμερα την Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας. Ολοζώντανος εμφανίζεται ο Ταξιάρχης Μιχαήλ με τα μάτια του πιο ανοιχτά από ποτέ.

Δυνατός Γέροντας Πνευματικός που είδε το θαύμα μίλησε για ισχυρά γεγονότα που έρχονται τα οποία αισθάνεται ο Ταξιάρχης- Οι πιστοί να είναι προετοιμασμένοι.

Untitled 1 22

jj 3

@ekklisiaonline

Γεμάτος δάκρυα ο Ταξιαρχης λίγο πριν τη γιορτη του #εκκλησια #ταξιαρχης

♬ πρωτότυπος ήχος – Online

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου

Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Φανούρης Ευστράτιος

Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)