ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Λαυρεωτικής 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Λαυρεωτικής, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ξεκινούν  τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λαυρεωτικής, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λαυρεωτικής θα δημιουργηθούν σε πρώτη φάση τμήματα με τα ακόλουθα προγράμματα στις  παρακάτω Κοινότητες: 

 

A ‘ Στην Κοινότητα Λαυρεωτικής (Λαύριο)

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

1 Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, 

πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ) 

25
2 Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) 25
3 Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων 25

 

Β’ Στην Κοινότητα Κερατέας

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

1 Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο,

 πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ)

25
2 Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) 25
3 Νέες τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία 25

   

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:  

  • για την Κοινότητα Λαυρεωτικής :  τηλ: 22923020126 ή 2292060774 ,
  • για την Κοινότητα Κερατέας : τηλ: 2299 320210 ή 22990320228

Ταχ. Διεύθυνση: Κουντουριώτη 1-19500 Λαύριο

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται αντίστοιχα στα Γραφεία Πρωτοκόλλου Λαυρίου και Κερατέας. Για την Κοινότητα Αγ. Κωνσταντίνου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να απευθύνονται αντίστοιχα σε όποια από τις δύο κοινότητες (Λαύριο, Κερατέα) νομίζουν ότι θα μπορούν να παρακολουθούν πιο εύκολα τα σχετικά τμήματα.                                                                                                                          

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Πλώρη-για-το-λιμάνι-του-Λαυρίου-έχει-βάλει-το-superstar-–-Επιστρέφει-στη-γραμμή-Άγιος-Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα

Πλώρη για το λιμάνι του Λαυρίου έχει βάλει το Superstar – Επιστρέφει στη γραμμή Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα

Πλώρη για το λιμάνι του Λαυρίου έχει βάλει αυτή την ώρα το SUPERSTAR, ολοκληρώνοντας έτσι την ολιγοήμερη ακινησία του στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Σύμφωνα με το

Scroll to Top