Δήλωση υποστήριξης στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών από το Δημοτικό Συμβούλιο Κρωπίας

Πρόσφατα Άρθρα


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ
ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
(Αρ. Απόφασης 158, Συνεδρίαση Δ.Σ Κρωπίας,  Τρίτη 4 Ιουλίου 2017)
Στη 15η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 ψηφίστηκε ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις («Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα», «Πρωτοβουλία Πολιτών Κορωπίου», «Λαϊκή Συσπείρωση Κρωπίας») η ακόλουθη δήλωση υποστήριξης στο «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» :

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Κρωπίας τάσσεται υπέρ του «Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών» όπως αυτό εκδηλώνεται στο Δήμο μας και δηλώνει την υποστήριξή του σε κάθε αυτοοργανωμένη συλλογικότητα που προασπίζεται το Ελληνικό Σύνταγμα και ιδιαίτερα τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
Είμαστε και εμείς ως πρώτος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης αυθεντικός εκπρόσωπος των πολιτών μας στον πολύχρονο αγώνα κατά των άδικων νόμων των μνημονίων. Υποστηρίζουμε με όρους συντεταγμένης προσήλωσης στο Ελληνικό Σύνταγμα, την ανάσχεση της καταστροφικής πορείας που οδηγεί τη χώρα μας σε άσκηση περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας και τους πολίτες μας σε πολύχρονη λιτότητα.
Ο αγώνας για μια Ελλάδα, εθνικά ανεξάρτητη, κοινωνικά δίκαιη, με κρατική διοίκηση και τοπική αυτοδιοίκηση, σύγχρονη, αξιόπιστη και αντάξια των θυσιών του ελληνικού λαού, συνεχίζεται!».

—————————————

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα