Δανειστική Βιβλιοθήκη παραλίας του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Κερατέας

Πρόσφατα Άρθρα

Φίλες και φίλοι,

όπως όλοι οι ‘ζωντανοί’ οργανισμοί έτσι και η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας της Αγίας Μαρίνας Κερατέας ‘πολλαπλασιάστηκε’ ! Απόκτησε παράρτημα στην παραλία μας ! 

Μπορείτε, λοιπόν, όταν έρχεστε για το μπάνιο σας να δανείζεστε ένα ανάγνωσμα και να το παίρνετε και μαζί σας αν δεν προφτάσετε να το τελειώσετε. Θα βρείτε τον κανονισμό στον πλαϊνό πίνακα ανακοινώσεων και μέσα σε κάθε βιβλίο. 
Η Βιβλιοθήκη της Παραλίας λειτουργεί το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα βρείτε λογοτεχνικά, αστυνομικά, παιδικά κι εφηβικά βιβλία, κόμικς, άρθρα, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, οδηγίες κηπουρικής, περιοδικά μόδας και άλλα όμορφα ! 
Μπορείτε να φέρνετε κι εσείς κάτι που σας άρεσε. Για περισσότερες επιλογές αναγνωσμάτων μπορείτε να εγγραφείτε στη Δανειστική Βιβλιοθήκη στο Γραφείο του Συλλόγου μας, έχουμε ήδη περίπου 2.500 τίτλους όλων των κατηγοριών !

Καλό καλοκαίρι !

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα