Έγκριση δαπάνης για την παραγωγή CD Φιλαρμονικής Λαυρίου

Πρόσφατα Άρθρα


Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ Θορικός αποφασίστηκε η δαπάνη ποσού 4.920 € για την παραγωγή CD της Φιλαρμονικής Λαυρίου.

Η δαπάνη αφορά την κάλυψη εξόδων για χρησιμοποίηση στούντιο χωρητικότητας 100 ατόμων, χρησιμοποίηση πυκνωτικών μικροφώνων, ψηφιακών ταινιών, αναλογικής και ψηφιακής κονσόλας, μαγνητοταινίες και dat για την πραγματοποίηση της ηχογράφησης, επεξεργασία στο studio και μιξ, συνολικού προϋπολογισμού 4.920 € συμπεριλαμβανομένου 23%.

Η ανωτέρω εργασία ανατίθεται απ’ ευθείας στον Κολιαδήμα Δημήτρη, Μουσικές παραγωγές, Βερανζέρου & Γρηγορίου Ε, στην Κερατέα στο ποσό 4.920 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑ 15-6471.005 «Παραγωγή cd » του προϋπολογισμού εξόδων του Ν.Π.Δ.Δ. οικονομικού έτους 2012 και υπόκειται σε κράτηση 8% επί της καθαρής αξίας Δ. Η οριστική παραλαβή των εργασιών θα γίνει από την αρμόδια παραλαβής που ορίστηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το συνολικό τίμημα θα καταβληθεί στον Ανάδοχο μετά την παραλαβή του συνολικού προϊόντος της εργασίας.


Το σχετικό χρηματικό ένταλμα πληρωμής θα εκδοθεί στο του δικαιούχου αναδόχου και με βάση τα νόμιμα δικαιολογητικά.

Πηγή ενημέρωσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ