Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Η κάθε γενιά ισχυρίζεται ότι η σημερινή γενιά είναι χειρότερη από αυτούς, εγώ δεν συμφωνώ με αυτό, γιατί κάθε γενιά έχει τις δίκες της ελπίδες, τα δικά τους ιδανικά, και τον δικό της τρόπο ζωής. 

Δυστυχώς όμως η σημερινή γενιά της Ελλάδας είναι το απόλυτο τίποτα. Είναι η γενιά που δέχεται τα πάντα, και δεν αντιδράει καθόλου σε ότι και να της κάνουν. Ρε εσείς έχετε καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκετε η χώρα μας? Έχετε καταλάβει ότι η χώρα μας έχει πτωχεύσει πλήρως, έχετε καταλάβει ότι μας κυβερνάει μια χούντα, και μας κάνει ότι γουστάρει. Και εσείς τι κάνετε γι’ αυτό? Απολύτως τίποτα, απλά πίνετε φραπέ, και μαλακίζεστε στο κομπιούτερ. Δεν σας ενοχλεί ρε βόδια ότι η χώρα μας βρίσκετε υπό πλήρη κατοχή, δεν σας ενοχλεί που αποφασίζουν άλλοι για την χώρα μας? Από ότι βλέπω όχι. 

Οι έλληνες το 1940 πολέμησαν τους ιταλούς, και τους γερμανούς, και υπεράσπισαν την πατρίδα μας, και πέθαναν γι’ αυτή, εσείς δεν έχετε τίποτα μέσα σας, ούτε τσαγανό, ούτε δύναμη, ούτε τίποτα, είστε το απόλυτο μηδέν. Σε όλο τον κόσμο όταν οι νέοι πάνε 18 χρονών φεύγουν από το σπίτι του μπαμπά, και ζουν μονοί τους, εσείς μένετε για πάντα με την μαμακούλα σας, και τον μπαμπάκα σας, τόσο μαλάκες είστε. Πως θα αποκτήσετε προσωπικότητα όταν ζείτε με τους γονείς σας? Απλά δεν θα αποκτήσετε ποτέ. Θα είστε μια ζωή μπούληδες. 

Βέβαια και η προηγούμενη γενιά του πολυτεχνείου, που έκανε την εξέγερση το 1973, μας πούλησε μέχρι θανάτου. Έγιναν όλοι γιάπηδες, και αρπαγμένοι, μπήκαν στο σύστημα, βολεύτηκαν τα άρπαξαν, και έκλεψαν, και δεν ενδιαφερθήκαν καθόλου για της επόμενες γενιές. Μερικοί από αυτούς έγιναν βουλευτές, και μάλιστα με την χούντα του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή πούλησαν κάθε ιδεολογία. Εγώ ήμουν μέσα στο πολυτεχνείο και ξέρω τα πράγματα από πρώτο χέρι. Ήταν μια δυνατή αντίδραση στην χούντα του Παπαδοπούλου, αλλά ότι πίστευαν και έκαναν τα πήραν πίσω, και μας πούλησαν, οπότε είναι και αυτοί σαν τους άλλους, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε η γιορτή του πολυτεχνείου κάθε χρόνο. Για να γιορτάζουμε αυτούς που μας πούλησαν, και καταχρέωσαν την χώρα μας. Για να ξέρετε λοιπόν όταν πηγαίνετε στην διαδήλωση του πολυτεχνείου, διαδηλώνετε υπέρ των πουλημένων. Δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει είτε όχι.

Και στην συγκέντρωση που έγινε προχθές τι έγινε? Τίποτα μια από τα ίδια. Πήγαν όλοι μια βόλτα στο σύνταγμα έριξαν 30-40 μολότοφ και έφυγαν. Και τι κάνατε? Τίποτα. Για να γίνει κάτι, και για να φύγει αυτή η χούντα, πρέπει να είμαστε όλοι κάτω στους δρόμους κάθε μέρα, και να μην φύγει κανείς μέχρι να φύγουν. Αναρωτιέμαι το ένα εκατομμύριο άνεργοι γιατί δεν πήγαν στην πορεία? Προτίμησαν όλοι τον καναπέ τους, όταν δεν θα έχετε απολύτως τίποτα να φάτε τότε θα καταλάβετε, και θα βγείτε στους δρόμους, τότε όμως θα είναι πολύ αργά.

Σήμερα τα μόνα κινήματα που κάνουν κάποια αντίσταση είναι το κίνημα δεν πληρώνω, και φυσικά η Kερατέα.  

  Σκουπίδια...αχταρμάς τέλος -Έξι κάδοι σε κάθε σπίτι και γειτονιά για διαχωρισμό απορριμμάτων

Αν και πιστεύω ότι και οι δυο δυστυχώς θα νικηθούν. Το κίνημα δεν πληρώνω δεν έχει νέα μέλη, και όλο και περισσότερο πληρώνουν διόδια, έτσι σιγά σιγά θα ξεφτίσει και αυτό, και θα κερδίσει αυτή η φασιστική κυβέρνηση, δυστυχώς αλλά όλοι είστε κότες και δεν βοηθάτε το κίνημα. Όσο αφορά την Kερατέα, δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέχεται ο πρωθυπουργός μας, να γίνετε εμφύλιος πόλεμος εν Κάιρο ειρήνης μεταξύ της αστυνομίας, και των πολιτών. Να μου πείτε είναι ξεπουλημένος μέχρι θανάτου, και δουλεύει αποκλειστικά για τον Μπόμπολα. Καταλαβαίνεται λοιπόν τι χούντα σας κυβερνάει, και εσείς τους ανέχεστε. Μπράβο σας.

Όσο αφορά την νέα γενιά των ελληνίδων, δυστυχώς αλλά είναι τουλάχιστον τραγική. Όλες οι ελληνίδες είναι πέντε πράγματα πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-γάμος-παιδί Και όλες οι ελληνίδες έχουν ένα όνειρο να παντρευτούν πλούσιο γαμπρό, και να κάνουν παιδιά. Και αυτές μένουν όλες με τους γονείς τους, και είναι μια ζωή από κάτω. Βλέπουν όλες ηλίθια σήριαλ στην τηλεόραση, δεν προβληματίζονται με τίποτα, τους αρέσουν τα εύκολα, και να περνάνε καλά. Φυσικά βιβλίο δεν ανοίγουν ποτέ, εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες έχουν να διαβάσουν βιβλίο από το γυμνάσιο. Οι λέξεις απελευθέρωση, γνώση, προσωπικότητα, στυλ είναι εντελώς άγνωστες γι’ αυτές, και είναι όλες πολλή συντηρητικές, και καταπιεσμένες, και μάλιστα όλες είναι το ίδιο, λες και βγαίνουν από το ίδιο καλούπι. Για όλα αυτά λοιπόν εύχομαι σε όλες της ελληνίδες να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, δηλαδή να βρουν ένα καλό γαμπρό, και πολύ πλούσιο.

Εγώ είμαι 54 ετών, και δεν το βάζω ποτέ κάτω, ζω μόνος μου από 18 ετών, και μου αρέσει να είμαι ελεύθερος, και ανεξάρτητος. Δεν είμαι οπαδός σε τίποτα, και σε κανέναν, και σαν απόλυτα υγιής που είμαι έχω μέσα μου απολυτή οργή, φοβερό θυμό, και αδυσώπητο μίσος, για τα πράγματα που συμβαίνουν στην χώρα μας. Εσείς βόδια τι περιμένετε για να εξεγερθείτε, και να ελευθερώσετε την χώρα μας? Δεν έχετε καταλάβει ότι σας σκότωσαν την ελπίδα σας, τα όνειρα σας, την ζωή σας, τα πάντα. Ως πότε θα σας πηδάνε, και τα ανέχεστε, ως πότε θα είστε δούλοι του κάθε φασίστα πολιτικού. Αρχίδια δεν έχετε? Φυσικά και δεν έχετε, και γι’ αυτό είστε η γενιά του τίποτα. Καλύτερα να είσαι νεκρός παρά να είσαι μια ζωή δούλος στην τρόικα, και τις τράπεζες. Δείτε και αυτό το κομμάτι των καταπληκτικών rage against the machine στο φοβερό τραγούδι τους Killing In The Name μπας και ξυπνήσετε αλλά το θεωρώ αδύνατον. 
 

  Αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο χούλιγκαν σπάνε ΙΧ και ρίχνουν χημικά στη Χίο πριν την αποχώρησή τους!


ΠΗΓΗ:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=264856&cid=122

Σχόλια μέσω facebook