Προς πολιτική καριέρα και υποψήφιος με τη ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής ο Σάκης Ρουβάς

Συναντήσεις με ισχυρούς επιχειρηματίες και πολιτικά στελέχη έχει το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, παρά τις αντιδράσεις κάποιων βουλευτών του κόμματος.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή το ζευγάρι πέρασε την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου. Το διάσημο ζευγάρι είχε προσκαλέσει στο γραφείο του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ως ανταπόδοση της πρόσκλησής τους στην πρόσφατη τελετή του γάμου τους.

Ο κ. Παυλόπουλος δεν είχε καταφέρει να παραβρεθεί στο μυστήριο της ένωσης του ζευγαριού, καθώς οι υποχρεώσεις του δεν το επέτρεψαν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε το ζεύγος Ρουβά στο Προεδρικό Μέγαρο και τους φιλοξένησε για λίγη ώρα, ενώ τους ξενάγησε και στις εγκαταστάσεις.

Επίσης το ζευγάρι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πέρασε την πύλη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκειμένου να συναντήσει και να πάρει την ευχή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου αφού ο ίδιος τέλεσε το μυστήριο του γάμου στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

“Κλείδωσε” ο Ρουβάς στην Περιφέρεια Αττικής. Οικονόμου στο Επικρατείας.

Ο Ρουβάς κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής

Ο Σάκης Ρουβάς στην Περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία;

Σχόλια μέσω facebook
  Αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο χούλιγκαν σπάνε ΙΧ και ρίχνουν χημικά στη Χίο πριν την αποχώρησή τους!