Διαβεβαιώσεις Π. Κουκουλόπουλου για τις θέσεις εργασίας στους Δήμους

Τη διαβεβαίωση ότι κινδυνεύει καμία θέση εργασίας στους Δήμους έδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων, για τον οποίο είναι αρμόδιος. Σημείωσε μάλιστα πως αντιθέτως, αν γίνουν οι απαραίτητες επενδύσεις, θα προκύψουν περισσότερες θέσεις εργασίας. 
Π. Κουκουλόπουλος: Δεν κινδυνεύει καμία θέση εργασίας στους Δήμους
Όπως ανέφερε, στη χώρα επικρατεί σήμερα μία κατάσταση στη διαχείριση απορριμμάτων, η οποία πλήττει βάναυσα το περιβάλλον, κοστίζει πανάκριβα στους δημότες, αποστερεί τη χώρα από σοβαρές επενδύσεις και πέφτουν βροχή τα πρόστιμα. Αφού τόνισε πως αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και υπογράμμισε πως «μια αλλαγή που γίνεται για τη μορφή των φορέων που θα διαχειριστούν τα απορρίμματα, τη νομική μορφή, για να μπορέσουν να βγάλουν πέρα μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς έχει ξεσηκώσει σάλο όταν δεν έχει κανένα από τα αποτελέσματα που υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι».
Αναφερόμενος στη συμβολική κατάληψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, επισήμανε πως στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία κατά συνέπεια με την κινητοποίηση των εργαζομένων, τη μορφή κινητοποίησης δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 
www.naftemporiki.gr
  Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη με τον υπ. Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη, μέλη της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ και Δημάρχους για τα έργα αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική