Ρένα Δούρου: «Δεν υπάρχουν δήμοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας», περιοδεία στο δήμο Λαυρεωτικής

Περιοδεία στον δήμο Λαυρεωτικής πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Η επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», επισκέφθηκε το κέντρο Αλλοδαπών, τονίζοντας: «Ξεκινήσαμε την περιοδεία μας στο Λαύριο με αυτή τη συμβολική επίσκεψη σε σχέση με τον διεθνή ρόλο που μπορεί να παίξει η Περιφέρεια». 

Κατόπιν συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Κώστα Λεβαντή, υπογραμμίζοντας ότι ο δήμος Λαυρεωτικής «είναι ένας δήμος που αποτυπώνει και την κρίση χρέους και την κρίση δημοκρατίας καθώς και συνολικά τις παθογένειες όλης της χώρας». Η ίδια συμπλήρωσε ότι για τη «Δύναμη Ζωής» «δεν υπάρχουν δήμοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, θα δουλέψουμε παντού με τον ίδιο τρόπο». «Ο δήμος Λαυρεωτικής θα μπορούσε να γίνει πυλώνας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
Αργότερα η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρό του, Άρη Βίτσιο, και αναφέρθηκαν στις δυνατότητες αξιοποίησης του λιμανιού. Κατά τη συνάντησή της με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Σταύρο Παπασταυρόπουλο, έθεσε τα φλέγοντα ζητήματα της κατάρρευσης της δημόσιας υγείας λόγω των μνημονιακών πολιτικών, ειδικά σε έναν δήμο με τις ανάγκες του δήμου Λαυρεωτικής. 
Κατόπιν επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ συζήτησε με πολίτες στην πλατεία Λαυρίου, υπογραμμίζοντας τις μεγάλες δυνατότητες της Περιφέρειας Αττικής στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. «Ο δικός μας ρόλος δεν θα περιοριστεί στη διαχείριση δρόμων και πεζοδρομίων».

Το Γραφείο Τύπου, 25/4/14
logo
Ρένα Δούρου
Αττική
  Ο λαϊκισμός είναι η κύρια αιτία που εξακολουθούμε σήμερα στην Αττική να θάβουμε τα σκουπίδια αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής