Δημήτρης Λουκάς: ”Ένας νέος κύκλος άμεσης δημοκρατίας, ενημέρωσης και ζωντανού διαλόγου ανοίγει στο δήμο Λαυρεωτικής”

Πρόσφατα Άρθρα

  • NEA ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12 ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή συνδημοτών μας η Λαϊκή Συνέλευση στο Λαύριο, την οποία οργάνωσε η δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς στην εισήγησή του έκανε ένα σύντομο απολογισμό δράσης των πρώτων εκατό ( 100 ) ημερών της διοίκησης στους τομείς της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής του πολίτη, αλλά και στις στρατηγικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η αρχή με στόχο την επανένταξη του Λαυρίου σε αναπτυξιακή τροχιά.

Παρόντα στο πάνελ ήταν και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Καινοτομίας, ενώ η Αλίκη Σπύρου υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής και του διαλόγου με τους δημότες για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες του Λαυρίου.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις συνδημοτών μας στην ατζέντα των προβλημάτων, αλλά και των άμεσων προτεραιοτήτων, όπως τις αξιολογούν οι πολίτες και κατεγράφησαν όλες οι απόψεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά με αυτή τη νέα μορφή άμεσης επικοινωνίας με τους δημότες : ΄΄ Με την καθιέρωση των Λαϊκών Συνελεύσεων κλείνει ο κύκλος που η δημοτική αρχή ήταν περιχαρακωμένη και μακριά από τις αγωνίες και τις απόψεις των δημοτών και ανοίγει ένας νέος κύκλος άμεσης δημοκρατίας, ενημέρωσης και ζωντανού διαλόγου για τα ζητήματα που μας απασχολούν. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους ότι η δύναμή μας τούτη τη δύσκολη εποχή της κρίσης είναι οι συμπολίτες μας, η συμμετοχή τους και η φωνή τους. Έχουμε επισημάνει ότι πιστεύουμε στη δύναμη της συναπόφασης, του ελέγχου και της λογοδοσίας. Με αυτόν τον τρόπο θα κινηθούμε ολόκληρη την πενταετία : με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή !΄΄

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε σχετικά:
thumbnail
Πολίτες του Λαυρίου συζητούν με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής

Την Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου η πρώτη Δημόσια Διαβούλευση της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Λαυρεωτικής, όπως και είχε ανακοινωθεί, για την περιοχ…

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: