14.6 C
Keratea
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Απάντηση στην κα Χριστοφάκη από αναγνώστη

Αξίζει να διαβάσετε

Κυρία Χριστοφάκη,
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή-υπόδειξη για την ασφάλεια των μαθητών του δήμου Σαρωνικού προς το υπουργείο Παιδείας . Προσπαθείτε ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να μας πείσετε ότι κόπτεστε για την ασφάλεια των μαθητών στα μπλόκα της Κερατέας.
Γνωρίζουμε τον πολιτικό χώρο απ’ τον οποίο προέρχεστε και ότι με αυτή σας την επιστολή προσπαθείτε απ’ το πόστο σας και με τον τρόπο σας να βεβηλώσετε, να μαυρίσετε και να καταστρέψετε τον αγώνα μας.
 Το υπουργείο παιδείας γνωρίζει πολύ καλά πως να ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ, να ΦΙΜΩΝΕΙ και να καταντά τα παιδιά μας παθητικούς δέκτες. ΔΕΝ χρειάζεται τις υποδείξεις σας αφού ακολουθεί κατά γράμμα την πολιτική που έχει χαράξει ο σύζυγός σας απ’ το 1996 (Ίμια, Οτσαλάν κ.α.) Αλλά να σας κάνω τη χάρη και να σας μιλήσω τι ρόλο παίζει στην παιδεία η αντίσταση της Κερατέας:
Μήπως θέλετε κυρία Χριστοφάκη να διδάξει ο δάσκαλος στην “κοινωνική και πολιτική αγωγή” και να μαθαίνει στα παιδιά ότι οι εξουσίες είναι η νομοθετική, η εκτελεστική, η δικαστική και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ; Ή μήπως να μάθει στα παιδιά λυκείου στο μάθημα “Εισαγωγή στο δίκαιο” ότι τα δικαστήρια (ΣτΕ) έχουν θεσπιστεί για να τιμωρούν πολίτες και να αθωώνουν την κυβέρνηση; Ή μήπως ότι οι νόμοι είναι για να ευνοούν τους εργολάβους και όχι το κοινό καλό; Θα έπρεπε να πουν ότι οι νόμοι ισχύουν ΜΟΝΟ όταν θέλει η κυβέρνηση και όταν παραβαίνει η κυβέρνηση κανόνες μπορεί να επιβάλλει τη θέλησή της με τη βία; Να μάθουν να υπακούν και να μην αντιδράσουν ποτέ γιατί η κυβέρνηση ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να είναι αλάνθαστη; Δε συζητάω για τα μαθήματα της ιστορίας που ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κυβερνήσεις προσπαθούν να ΚΙΛΗΔΩΣΟΥΝ, να ΠΑΡΑΛΛΑΞΟΥΝ και να τα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ! Ή μήπως είστε ΕΚΤΟΣ τόπου και χρόνου και δεν το γνωρίζετε;
Στα μπλόκα τουλάχιστον θα μάθουν ΑΥΤΟ και μάλιστα στην πράξη: « Άρθρο 120 παρ. 4: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την Βία ». Πράγμα το οποίο ΜΑΛΛΟΝ δεν έχετε ακουστά!
Θα μάθουν ότι μόνο αντιστεκόμενοι μπορούν να έχουν υγεία και παιδεία. Θα μάθουν ότι δεν είναι ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ να αμύνεσαι για τον τόπο σου! Θα μάθουν να συμπεριφέρονται με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΟΧΙ με ηττοπάθεια! Θα μάθουν να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και να έχουν κριτική σκέψη και όχι να γίνονται φερέφωνα και λαμόγια του κάθε πολιτικού προσώπου ή σχήματος.
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

ΜΗΝ προσπαθείτε λοιπόν, να μας φιμώσετε επικαλούμενη ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ την ασφάλεια των μαθητών. Επίσης είναι ΦΑΝΕΡΟ ότι δεν σας καίγεται ΚΑΡΦΙ σε ΕΣΑΣ και την κυβέρνησή σας γιατί λέτε ότι θα χρησιμοποιήσουμε το παιδί-θύμα που ενδεχωμένως υπάρξει για να μας συμπαθήσουν τα ΜΜΕ!!! Άρα για σας το θύμα είναι μέσο διαφήμισης και όχι αγωνιζόμενη νεολαία!!!!! Πόσο υποκρίτρια και ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ μπορεί να είστε όταν ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να δείτε ότι τα παιδιά και οι δάσκαλοι καθώς και ΟΛΟΙ οι πολίτες (ανεξαρτήτως επαγγέλματος, ιδιότητας και ιδεολογίας) αγωνίζονται για τον τόπο τους. ΔΕΝ ΜΑΣ ενδιαφέρουν τα ΜΜΕ. ΟΥΤΕ τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για μας. Έχοντας  ΔΕΔΟΜΕΝΟ το εμπάργκο από τα ΜΜΕ καθώς και τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά της κυβέρνησης, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ σίγουροι ότι δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ εκτός απ’ τους απλούς πολίτες η πιθανή ύπαρξη θυμάτων! Ούτε και εσάς!!!

Κυρία Χριστοφάκη αν παρόλα αυτά συνεχίζετε να θέλετε να κάνετε υποδείξεις σας συμβουλεύω να ξεκινήσετε από το ΣΠΙΤΙ σας. Αρχής γενομένης του συζύγου σας υπάρχουν ΠΟΛΛΑ πράγματα να υποδείξετε! Και επίσης φροντίστε με τον τρόπο που ξέρετε εσείς και ο σύζυγός σας την παιδεία των ΔΙΚΩΝ σας παιδιών.

Ευχαριστώ πάρα πολύ που το διαβάσατε!

ένας αναγνώστης του ιστολογίου
“υπογράφω ως ένας φίλος
γιατί θέλω να μείνω ανώνυμος
υπογράφω ως ένας φίλος γιατί ως ανώνυμος τους αναγκάζω να απαντούν με επιχειρήματα
ενώ ως επώνυμος τα επιχειρήματα τους τα μετατρέπουν σε πίεση…
πίεση που μεταφράζεται σε οτιδήποτε μέσο μπορεί να εφεύρει ένα άθλιο πολιτικό σύστημα
Αυτή είναι η ανωνυμία που διεκδικούμε μέσω των blogs
δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης και των εκβιασμών όπως θέλουν κάποιοι να μας αποδώσουν
είναι η ανωνυμία που βάζουμε ως ασπίδα στις πιέσεις τους για σιωπή και έλεγχο της ελευθερίας!”
 http://attikanea.blogspot.com/2011/01/blog-post_3100.html

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Δημήτρης Κιούσης: Τι ανακοίνωσε για την αποχέτευση στο Κορωπί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΣΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: Επιδότηση των εσωτερικών ιδιωτικών συνδέσεων...

Σχετικά άρθρα