Επικοινωνία με τον δημοσιογράφο κ. Λυριντζή

Αγαπητέ Κύριε Λυριτζή,

Ένας Δημοσιογράφος κάνει σωστά τη δουλειά του όταν λέει την αλήθεια !!! Όταν ενημερώνει τον κόσμο με γεγονότα όπως συμβαίνουν και ΟΧΙ όπως άλλοι θα ήθελαν να συμβαίνουν.

Δεν είμαστε μηδενιστές ούτε ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Απεναντίας μας πνίγει το δίκιο και δε προσκυνάμε καμία εξουσία. Κατανοώ ότι είναι υπερβολικά δύσκολο να λειτουργήσει. Δημοσιογραφία όπως θα έπρεπε να λειτουργήσει από τους δημοσιογράφους, είτε εργάζονται σε Δημόσιο, είτε σε Ιδιωτικό κανάλι. Στο δε Δημόσιο θα πρέπει να έρθει σε σύγκρουση με την εκάστοτε Κυβέρνηση, στο Ιδιωτικό κανάλι με τα συμφέροντα του εκάστοτε επιχειρηματία.. Όλα αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους!!!

Στη περίπτωση του ΧΥΤΑ Μαραθώνα οφείλω να σας ενημερώσω ότι ήρθαν κάποιοι Πρωτευουσιάνοι από την Αθήνα και μας μίλησαν για σωτηρία του Περιβάλλοντος. Μας είπαν μάλιστα ότι πρόκειται να φτιάξουν ένα έργο για το καλό μας. Δε φρόντισαν να επιβάλουν δια της «βίας» την Ανακύκλωση στη Πηγή. Να μειώσουν τα απορρίμματα εκεί που παράγονται κάτι που δεν συμβαίνει στο κράτος των Αθηνών. Απλά έστειλαν τα ΜΑΤ χτύπησαν λυσσαλέα τον κόσμο – βλέπε Κερατέα- για να γίνει ένα έργο. Όλα αυτά αγαπητέ Κύριε Λυριτζή για το καλό μας και για τη σωτηρία όλου του Λεκανοπεδίου.

Τα αποτελέσματα τραγικά παρακαλώ δείτε εδώ ( http://forkeratea.blogspot.com/2011/02/blog-post_9090.html ) .

Με έκπληξη είδαμε ότι κανένα κανάλι δεν συγκινήθηκε μετά από την πρώτη οικολογική καταστροφή που καταγράφηκε στη Παραλία του Γραμματικού στις 26 -07-2010.

  «Σταθμός» για την Ολυμπιακή Φλόγα ο Δήμος Λαυρεωτικής! (Βίντεο)

Με τιμή

Κυριάκος Γκίκας

ΥΓ1. Αν υποστηρίζετε το διάλογο, την έρευνα, την κριτική, τη θέση και την αντιπαράθεση οφείλετε να αναδείξετε το Οικολογικό έγκλημα στο Γραμματικό

ΥΓ2. Οφείλετε να ενημερώσετε τους ακροατές σας ότι έργα σαν και αυτά στο Γραμματικό και τη Κερατέα δεν είναι απαραίτητα αν εφαρμόζονταν σωστά η ανακύκλωση . Και όχι σύμμεικτα όπως τα συμφέροντα επιβάλλουν.

ΥΓ3. Οφείλετε να ενημερώσετε ότι η σωστή Ανακύκλωση πετυχαίνεται με ξεχωριστούς κάδους

  • Έναν για το καθαρό χαρτί
  • Έναν για το έγχρωμο χαρτί, ζελατίνες
  • Έναν για τα πλαστικά- Έναν για τα αλουμίνια
  • Έναν για τα γυαλιά
  • Έναν για τα σύμμεικτα
  • Έναν για τα βιοδιασπώμενα

http://exotaxyta.blogspot.com/2011/02/fb.html

Σχόλια μέσω facebook