Μετανιωμένος που αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου, Γιώργος Δημητρόπουλος.

Μετανιωμένος για το γεγονός ότι αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό Λαυρίου, εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας του Κερατσινίου, Γιώργος Δημητρόπουλος.
Ο έμπειρος γκολκίπερ που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ομάδα του Λαυρίου και είναι δεμένος με τον σύλλογο, εξέφρασε μέσω προσωπικής του δήλωσης την επιθυμία να μην βρεθεί ξανά αντίπαλός του.

«Κάθε αθλητής στην καριέρα του καλείται να πάρει πολλές και σημαντικές αποφάσεις. Τα πράγματα όμως ήρθαν έτσι στην δική μου καριέρα που αντί να αγωνιστώ σε έναν οποιονδήποτε επαγγελματικό σύλλογο, έγινα μέλος της πιο όμορφης αθλητικής οικογένειας. 
Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την Κυριακή, μου φαίνεται αδιανόητο που παίξαμε αντίπαλοι αν και σε κανένα λεπτό από τα 90′ του αγώνα δεν ένιωσα έτσι, έκανα λάθος που αγωνίστηκα. Ήταν κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σας νιώθω όλους κάτι παραπάνω από φίλους μου και πρώην συμπαίκτες. Έχω τόσα πολλά συναισθήματα στο Λαύριο με την φανέλα του Ολυμπιακού, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο και την διοίκηση της ομάδας για όλα αυτά που ζήσαμε. 
Ήταν υπέροχα χρόνια και έχω μόνο θετικές σκέψεις στο μυαλό μου. Λάθη κάνουμε όλοι αφού είμαστε αθλητές και κάθε Κυριακή είμαστε στο επίκεντρο όμως, επειδή είμαστε και άνθρωποι, είναι σίγουρο ότι δε θα βρεθώ ποτέ ξανά αντίπαλος με τον Ολυμπιακό Λαυρίου γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς μου και όσοι με γνωρίζουν λίγο παραπάνω ξέρουν ότι λέω την αλήθεια», ήταν τα λόγια του Δημητρόπουλου.
Σχόλια μέσω facebook
  Αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο χούλιγκαν σπάνε ΙΧ και ρίχνουν χημικά στη Χίο πριν την αποχώρησή τους!