ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ανατρεπτικά αποτελέσματα. Τρικομματική Βουλή με πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη τη ΝΔ και δεύτερο κόμμα η απάντηση ”άλλο κόμμα”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

– Η δημοσκόπηση εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχει ανατρεπτικά αποτελέσματα
– Το 36,4% των ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν έχει αποφασίσει ποιό κόμμα θα ψηφίσουν
– Η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πλέον τρίτο κόμμα με ποσοστό μόλις στο 7,3%
– Στη Βουλή σύμφωνα με τη δημοσκόπηση μπαίνουν μόνο τρία κόμματα

 Μιατέτοια δημοσκόπηση δεν έχει δει ουδέποτε το φως της δημοσιότητας και πραγματικά προκαλεί έκπληξη για το πολιτικό σκηνικό της χώρας!

Η δημοσκόπηση εκπονήθηκε από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δείχνει πως το 36,4% των ερωτηθέντων δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιό κόμμα θα ψηφίσουν.

Ωστόσο, η ανατροπή έρχεται μετά! Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου (δηλαδή στο ερώτημα τι θα ψηφίζατε εάν είχαμε εθνικές εκλογές την επόμενη Κυριακή) με 14,5%, ποσοστό πραγματικά έκπληξη. Όπως έκπληξη αποτελεί και το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώνει ποσοστό 7,3% και είναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή.

Το δεύτερο κόμμα στη Βουλή είναι η απάντηση “άλλο κόμμα” που συγκεντρώνει ποσοστό 10,5%, ενώ το ΚΚΕ μόλις και μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό 3,5%. 



Οι εκπλήξεις όμως και οι ανατροπές από αυτή τη δημοσκόπηση δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνουν ποσοστό κάτω του 3% και έτσι δεν μπαίνουν καν στη Βουλή. 


Ανατρεπτικά είναι και τα αποτελέσματα στην παράσταση νίκης (δηλαδή ποιό κόμμα πιστεύετε πως θα κέρδιζε εάν γίνονταν εκλογές). Μέχρι τώρα στην παράσταση νίκης προηγείτο η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε αυτή τη δημοσκόπηση τα πράγματα έχουν αλλάξει. 


Έτσι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προηγείται στην παράσταση νίκης με ποσοστό 37,4% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 34,7%.

http://www.newsit.gr/

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

ΤΑ-ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!-ΕΓΙΝΕ-και-σεισμός-στο-Λαύριο…
Σεισμική-δόνηση-“κούνησε”-το-Λαύριο-τα-ξημερώματα
Απόφαση-Κοινοτικού-Συμβουλίου-Κερατέας-στο-αίτημα-του-Δήμου-Λαυρεωτικής-για-Υποβολή-προτάσεων-στον…
780588
Κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-των-οχημάτων-λόγω-έντονων-καιρικών-φαινομένων
“Το-Λάζο”,-η-μοντέρνα-ταβέρνα-της-Κερατέας-–-thepresident
Αυτός-είναι-ο-ιστορικός-φούρνος-στο-Μαρκόπουλο-που-ψήνει-τα-καλύτερα-μουστοκούλουρα
ΕΚΤΑΚΤΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
Κε-Κασσελάκη,-ήρθε-το-γράμμα-πως-σας-πήρανε-φαντάρο;

Διαβάστε επίσης...

Κινηματογραφική-καταδίωξη!-Ξεκίνησε-από-το-Κορωπί,-τους-συνέλαβαν-στην-Γλυφάδα!-–-irafina

Κινηματογραφική καταδίωξη! Ξεκίνησε από το Κορωπί, τους συνέλαβαν στην Γλυφάδα! – irafina

Δύο άνδρες συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν μετά από καταδίωξη. Συγκεκριμένα, η καταδίωξη ξεκίνησε

Νίκος-Χαρδαλιάς:-Πρέπει-να-κερδίσουμε-το-στοίχημα-της-καθημερινότητας-–-iefimerida

Νίκος Χαρδαλιάς: Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της καθημερινότητας – iefimerida

Νίκος Χαρδαλιάς: Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της καθημερινότητας Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς «Αν υπάρχει ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, αυτό είναι

Scroll to Top