Οι Τούρκοι “χοντραίνουν” το παραμύθι για το Λαύριο

Πρόσφατα Άρθρα

Με νέα παραμύθια  πέρασε στην τουρκική εφημερίδα Zamanη σκυτάλη για την προώθηση της προβοκάτσιας κατά της Ελλάδας περί δήθεν εκπαίδευσης στην Ελλάδα και φυγάδευσης στην βομβιστών κουρδικών οργανώσεων.

H εφημερίδα γράφει στην χθεσινή της έκδοση ότι το μέλος της οργάνωσης DHKP-C , Σεμσεττίν Καλκαν, 61 ετών,  όταν προσβλήθηκε  από καρκίνο – ΣΣ όπως λένε και για άλλους/ες- ορίστηκε από την οργάνωση να γίνει ”ζωντανή βόμβα”.  Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο  Σεμσεττίν Καλκαν ο οποίος είχε ….εκπαιδευτεί στα …στρατόπεδα της οργάνωσης στην Ελλάδα , συνελήφθη   πριν από  επίθεση σε στην Πόλη.  


Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται επίσης πως από τα …στρατόπεδα Λαυρίου, Κινέτας και Δήλεσι της  οργάνωσης στην Ελλάδα πέρασαν στην τους τελευταίους  6 μήνες 16 μέλη της οργάνωσης σε τακτά χρονικά διαστήματα  δύο – δύο.  Υποστηρίζεται ακόμα πως φυγάδες του ΡΚΚ επωφελούμενοι από την ανεπάρκεια της ασφάλειας συνόρων και ακτών της Τουρκίας φυγαδεύουν με πολυτελή σκάφη της οργάνωσης DHKP-C στην Ελλάδα.Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στο σχετικό προπαγανδιστικό μπαράζ ”διαρροών ” από αρχές ασφαλείας της Τουρκίας με προφανή στόχο την Ελλάδα η οποία πάντως τα έχει διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο – άλλωστε ποτέ οι τουρκικοί κύκλοι που τα διοχέτευαν  ποτέ δεν παρουσίασαν ίχνος στοιχείου!

Οι Τούρκοι βρήκαν κι άλλα…”στρατόπεδα ανταρτών”. Απάντηση του ΥΠΕΞ

21.12.2012

Στην Κινέτα και στο Δήλεσι  ”ανακάλυψαν” δύο νέα στρατόπεδα εκπαίδευσης  Κούρδων ανταρτών στην Ελλάδα  προβοκατόρικοι κύκλοι  στην και με κατευθυνόμενες διαρροές γέμισαν τα τουρκικά ΜΜΕ, προκαλώντας σκληρή απάντηση από την Αθήνα.

 Το τουρκικό παραμύθι, όπως μετ’ επιτάσεως έχει παρουσιάσει με ρεπορτάζ του το ONALERT  τις τελευταίες εβδομάδες,ξεκίνησε με απανωτά δημοσιεύματα περί ύπαρξης στρατοπέδου εκπαίδευσης στον καταυλισμό του Ερυθρού Σταυρού και του στο Λαύριο: Επί μήνες εμφάνιζαν κάθε δράστη βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη να έχει εκπαιδευτεί στο …Λαύριο και να … δουλεύει σε …ψησταριές με …γύρο! 

Χθες, μετά την νέα σκληρή δήλωση του ΥΠΕΞ στα τουρκικά ΜΜΕ, το παραμύθι πήρε άλλες διαστάσεις αφού οι …σεναριογράφοι της ΜΙΤ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας …ανακάλυψαν  νέα ”στρατόπεδα στην Κινέτα και στο Δήλεσι!!! Σε  κτίρια κοντά στην παραλία όπου τα  τα … όπλα  τα …θάβουν δίπλα σε …κορομηλιά ( σ.σ. προφανώς για να …φυτρώσουν ή για να είναι …δροσερά στον …ίσκιο της!)

Οι γιάφκες, η βρύση και η …κορομηλιά!

Ιδού το μυθιστόρημα που παρουσιάζει η  σημερινή Bugun – ως δείγμα ανάλογων δημοσιευμάτων: Αφού δημοσιεύει την ανακοίνωση-διάψευση  της ελληνικής πρεσβείας όπου καταδικάστηκε η τρομοκρατία και αναφέρθηκε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί ότι οι ελληνικές Αρχές δείχνουν ανοχή  στην εκπαίδευση τρομοκρατών στο στρατόπεδο και ότι η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία η εφημεριδα βάζει τίτλο:«Η Ελλάδα είπε δεν  κλείνουμε τα μάτια στο Λαύριο» (άλλα αντ’ άλλων δηλαδή). 


Όμως ακριβώς πάνω από το δημοσίευμα αυτό ο συνεργάτης της εφημερίδας Μπιλάλ Σαχίν, με τον τετράστηλο τίτλο «Αποκαλύφτηκαν δύο στρατόπεδα στην Ελλάδα», γράφει ότι αποκαλύφθηκε πως το DHKP-C, πέραν του Λαυρίου, έχει άλλα δυο στρατόπεδα τρομοκρατίας στην Ελλάδα.  


Περίπου το σύνολο των μελών της οργάνωσης που υπάγονται στη στρατιωτική πτέρυγα διαπιστώθηκε ότι εκπαιδεύονται στα στρατόπεδα στην Κινέτα και στο Δήλεσι.  Υποστηρίζει ακόμα το παραμύθι ότι η Διεύθυνση  ”Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας στην Κων/πολη” που αποκάλυψε τις διασυνδέσεις της εν λόγω οργάνωσης εξακρίβωσε πως τα της που εκπαιδεύονται στο Λαύριο συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στα στρατόπεδα της Κινέτας και του Δήλεσι.  


Διαπιστώθηκε, γράφει η εφημερίδα,  πως τα στρατόπεδα που βρίσκονται σε δασώδη περιοχή κοντά στην παραλία ( σ.σ.προφανώς για να συνδυάζουν …βουνο και θάλασσα για λόγους υγείας…) είναι βάση των μαχητικών στελεχών της οργάνωσης.  Έγινε γνωστό, συνεχίζει,  πως ο ηγέτης της εν λόγω οργάνωσης, Χουσεγίν Φέβζί Τεκίν,  λόγω της εσωτερικής αναταραχής στη Συρία προωθεί ένα μέρος των μαχητικών στελεχών της οργάνωσης που βρίσκονται στη Λατάκια και τη Δαμασκό στα στρατόπεδα στην Ελλάδα.

 Τα μονώροφα…

Διαπιστώθηκε – προσθέτει το ευφάνταστο σενάριο – ότι η Κινέτα όπου βρίσκεται το στρατόπεδο είναι σε απόσταση μίας ώρας,  με αυτοκίνητο, από την Αθήνα και ότι  είναι υπό μορφή κατοικιών στα παράλια του (σ.σ. πάει η γεωγραφία , την έφαγε) Αιγαίου μονώροφων  με τέσσερα δωμάτια και ένα σαλόνι. (σ.σ. πολύ άνεση για στρατόπεδο, θα ζηλεύουν οι δικοί μας οι φαντάροι).   Σημειώνεται πως γύρω από τις κατοικίες- γιάφκες υπάρχει  δρόμος άθλησης 700 – 800 μέτρων , δεξιά του οποίου υπάρχει αυτοκινητόδρομος και δίπλα του δασώδης περιοχή , όπου υπάρχει και χώρος κατασκήνωσης (σ.σ.σ όλα τα κομφόρ, για εναλλαγή).  Μέσα στο χώρο υπάρχει μία …βρύση από την οποία παίρνουν νερό όλοι οι της περιοχής ( σ.σ.προφανώς μαζί με τους κατάκοπους από την εκπαίδευση αντάρτες…)

Τα τριώροφα…

 Όσον αφορά το Δήλεσι, όπου βρίσκεται το άλλο στρατόπεδο, αυτό υπάγεται στον Ωρωπό και απέχει από τη θάλασσα 250 μέτρα.  Σε αυτό, που βρίσκεται σε δασώδη περιοχή, υπάρχουν τριώροφα σπίτια- γιάφκες με τρία δωμάτια και ένα σαλόνι ( σ.σ. είναι …ριγμένοι  εδώ).  Τα όπλα που χρησιμοποιούνται στο στρατόπεδο για να κρυφτούν θάβονται μέσα σε πλαστικούς κάδους δίπλα στην …κορομηλιά , στον κήπο του σπιτιού (σ.σ. μας μπερδεύουν :ένα ή πολλά είναι τα σπίτια; Σε ποιά …κορομηλιά θα …σκάψουμε για να βρούμε τα …τεκμήρια;)
Και μετά ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα …

Η νέα ελληνική απάντηση:”Ελάτε για διακοπές”…

Πάντως ο του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας έκανε – και πολύ καλά έκανε – το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο περί εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα:

«Η συνεχιζόμενη, παντελώς αβάσιμη και ψευδής, προπαγάνδα περί εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα, που δημοσιεύεται σε καθημερινή βάση στον τουρκικό Τύπο, έχει καταντήσει γελοία.

Καλύτερα θα ήταν τα φερέφωνα και οι «πληροφοριοδότες» τους να έρθουν για διακοπές σε όλα αυτά τα παραθαλάσσια και σε ζώνες υψηλής τουριστικής δραστηριότητας, «στρατόπεδα», που υπάρχουν στη φαντασία τους.

Το θέμα από ύποπτο, αρχίζει να γίνεται ανιαρό».
Πηγή ενημέρωσης:
http://www.onalert.gr/

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ