Η ΣΠΙΘΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Καλησπέρα,
 
χτες 16/2/2011 για πρώτη φορά βρέθηκα στα μπλόκα της Κερατέας σαν ανεξάρτητος πολίτης και σαν ΣΠΙΘΑ για να υποστηρίξω τον αγώνα των κατοίκων για να μην γίνει εκεί ΧΩΜΑΤΕΡΗ από τον κύριο Μπόμπολα. Οι ΣΠΙΘΕΣ Μαρκοπούλου και Λαυρίου ήταν εκεί.
Μόνο θετικές εντυπώσεις μου έμειναν την χθεσινή μέρα από τον αγώνα της Κερατέας ο οποίος πραγματικά δείχνει τον δρόμο για ολόκληρη την χώρα. Το υψηλότατο φρόνημα και η υψηλότατη αγωνιστική διάθεση των κατοίκων της Κερατέας πραγματικά μας κάνει όλους υπερήφανους και μας κάνει πολύ αισιόδοξους για το μέλλον ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, ότι κάτι μπορεί να ξυπνήσει και ότι η Κερατέα μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες και για όλες τις αγωνιζόμενες τάξεις που διεκδικούν μια καλύτερη ζωή, τα αυτονόητα και τα δίκαιά τους.
Η χαρά και το κουράγιο που πήραν οι κάτοικοι της Κερατέας απο την παρουσία και την εκροσώπηση της ΣΠΙΘΑΣ, της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Μίκη Θεοδωράκη από εμάς χτες είναι απερίγραπτη! Μόνο και μόνο που βάλαμε την Ρωμιοσύνη σε δυνατή ένταση να παίζει απ’ τα μεγάφωνα των μπλόκων και η ποίηση του Ρίτσου με την καταπληκτική μελοποίηση του Μίκη ακούστηκαν σε όλο τον χώρο έκανε τους αγωνιστές κατοίκους της Κερατέας να συγκινηθούν και να πάρουν κουράγιο και ελπίδα, να αισθανθούν ότι δεν τους εγκαταλείπουμε και ότι η ΚΙΝΗΣΗ του σπουδαιότερου Έλληνα είναι στο πλευρό τους επί της ουσίας και όχι μόνο υποστηρικτικά από το διαδίκτυο.
Αυτό το στέλνω και σαν ένα μήνυμα προς όλες τις ΣΠΙΘΕΣ της Αττικής, για το συγκεκριμένο θέμα τίποτα δεν συγκρίνεται με την φυσική παρουσία μας και υποστήριξη στον αγώνα αυτή την στιγμή, καλές είναι οι συνελεύσεις και οι συγκεντρώσεις στα αμφιθέατρα και τις αίθουσες αλλά έστω και μια ώρα την ημέρα παρουσία όλων των ΣΠΙΘΩΝ της Αττικής δεν συγκρίνονται ούτε με 10 συνελεύσεις οι οποίες στο κάτω κάτω δεν βγάζουν και τίποτα!
Συνεχίζουμε ασταμάτητοι τον αγώνα για να μην πραγματοποιηθούν τα σχέδια τους για χωματερή στην Κερατέα! Δεν θα περάσει ο φασισμός του Μπόμπολα και των υπόλοιπων οικονομικών συμφερόντων, δεν θα γίνει η ιστορική Κερατέα και η ευρύτερη περιοχή σκουπιδότος!
 

 

  Ανακοίνωση Ειρηνοδικείου Λαυρίου σχετικά με την λειτουργία του
http://stendoras.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html