Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Κορωπί

Πρόσφατα Άρθρα

Τους αντιδημάρχους στο Δήμο Κρωπίας όρισε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κιούσης, για το χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου 2017 έως 31 Αυγούστου 2019.
1. Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ντούνη, με αντιμισθία, με τις παρακάτω αρμοδιότητες: ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας των Υπηρεσιών Υποστήριξης των Πολιτικών Οργάνων του Δήμου. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας των Υπηρεσιών Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας των Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας. ● Την τέλεση των πολιτικών γάμων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Προμηθειών και Αποθήκης. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας καθώς επίσης και όλων των σχολικών εγκαταστάσεων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Ταμείου. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας των θεμάτων διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών της Δ/νσης ΚΕΠ. ● Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου, τα καθήκοντά του ασκεί ο προαναφερόμενος Αντιδήμαρχος, ο οποίος αναπληρώνει τον Δήμαρχο. ● Ορίζεται Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. ● Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, τούτον αναπληροί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Γρίβας του Γεωργίου.
2. Αντιδήμαρχο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεόδωρο Γρίβα, με αντιμισθία, με τις παρακάτω αρμοδιότητες: ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Συγκοινωνιακών, Κτιριακών Έργων και Ενεργειακών Δικτύων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Ηλεκτρολογικών Έργων και Σηματοδότησης. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Υδραυλικών Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Ύδρευσης / Αποχέτευσης. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Τοπογραφικού και Κτηματολογίου. ● Την Πολιτική Προστασία. ● Ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. ● Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, τούτον αναπληροί ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ανδρέας Ντούνης του Κων/νου.
3. Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού τον Δημοτικό Σύμβουλο Εμμανουήλ Γρινιεζάκη, χωρίς αντιμισθία, με τις παρακάτω αρμοδιότητες: ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των φύλων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Γραφείου Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Δημοτικών Ιατρείων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Γραφείου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς. ● Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, τούτον αναπληροί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Γρίβας του Γεωργίου.
4. Αντιδήμαρχο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου τον Δημοτικό Σύμβουλο Γεώργιο Γκίκα, χωρίς αντιμισθία, με τις παρακάτω αρμοδιότητες: ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κοιμητηρίων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών, Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών και Εξωτερικών Συνεργείων. ● Την εποπτεία, τον συντονισμό και την ευθύνη της λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων. ● Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, τούτον αναπληροί ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ανδρέας Ντούνης.Ο Δήμαρχος άλλαξε τις θέσεις των αντιδημάρχων

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, αναρτήθηκε στη Διαύγεια η υπ’ αριθμ. πρωτ. 3562/1-3-2017 απόφαση του Δημάρχου Κρωπίας με την οποία ορίστηκαν οι 4 «νέοι» αντιδήμαρχοι, οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντά τους.
Έτσι, έγινε γνωστό ότι από την 1η Μαρτίου 2017 έως τη λήξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής στις 31 Αυγούστου 2019, αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης οι δημοτικοί σύμβουλοι: α) Ανδρέας Ντούνης, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, με αντιμισθία, ενώ ορίστηκε και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. β) Θεόδωρος Γρίβας, ως Αντιδήμαρχος των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, με αντιμισθία, ενώ ορίστηκε και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. γ) Εμμανουήλ Γρινιεζάκης, ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, χωρίς αντιμισθία, και δ) Γεώργιος Γκίκας, ως Αντιδήμαρχος των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, χωρίς αντιμισθία.
Όμως, σήμερα, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, άλλαξε τις αρμοδιότητες του Θοδωρή Γρίβα και του Μανώλη Γρινιεζάκη, ώστε ο ένας να έρθει στη θέση του άλλου
περισσότερα στο http://www.mesogianews.gr/

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ