Μετατάξεις στο Δήμο Λαυρεωτικής Αττικής

Πρόσφατα Άρθρα

Dhmos+Laurio

Ο Δήμος Λαυρεωτικής – Περιφέρειας  Αττικής  προτίθεται να προβεί στην κάλυψη έξι (6) οργανικών θέσεων προσωπικού µε μετάταξη υπαλλήλων από Υπουργεία, ΝΠ∆∆, ΟΤΑ ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες.  Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο προσωπικού του Δήμου Λαυρεωτικής , Ταχ. ∆/νση: Κουντουριώτη 1, 19500 Λαύριο, τηλ. 2292320140. 

Οι μετατάξεις θα γίνουν σύµφωνα µε τις διατάξεις των Ν. 3584/2007 άρθρα 74 & 79, Ν.4002/2011 άρθρο 68 και Ν. 4024/2011 άρθρα 33 και 35, ύστερα από γνώμη του αρμοδίου Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Εν συνεχεία και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης απόφασης (Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Ανατ. Αττικής) και  πριν την έκδοση της σχετικής απόφασης μετάταξης, θα αποσταλεί στη ∆/νση προσλήψεων προσωπικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αίτημα για έγκριση της πρόσληψης των ζητούμενων θέσεων µε μετάταξη από την Τετραµελή Επιτροπή της ΠΥΣ 33/06, σύµφωνα µε το άρθρο 68, του Ν. 4002/2011.

Οι µετατάξεις θα γίνουν σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 35 του Ν.4024/2011 χωρίς να υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις στον ΟΕΥ µε ταυτόχρονη της θέσης που κατέχει ο μετατασσόμενος. Οι θέσεις τις οποίες προτίθεται ο Δήμος να καλύψει µε μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα µε την παρούσα ανακοίνωση, είναι οι παρακάτω:

 • ΠΕ  Τοπογράφων Μηχανικών   1
 • ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών   1
 • ΠΕ Αρχιτεκτόνων   1
 • ΠΕ Μηχανολόγων – Μηχανικών   1
 • ΤΕ    Τοπογράφων Μηχανικών   1
 • ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων   1


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της θέσης στην οποία μετατάσσονται.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι µόνιµοι ΟΤΑ Α’ και Β΄ βαθµού, Υπουργείων ή άλλων ∆ηµόσιων Υπηρεσιών ή ΝΠ∆∆, οι οποίοι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. μετάταξη σε παραμεθόριο περιοχή µε υποχρεωτική παραµονή κτλ.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν στο Γραφείο Προσωπικού του ∆ήµου   από 1-4-2012 έως  20-4-2012 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 • Αίτηση μετάταξης
 • Αναλυτικό βιογραφικό σηµείωµα µε υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του.
 • Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών και τυχόν πρόσθετων προσόντων που επικαλείται.
 • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
 • Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών στο οποίο να φαίνεται: η ημερομηνία διορισµού-ανάληψης υπηρεσίας, κατηγορία, κλάδος – ειδικότητα, τοποθετήσεις σε οργανικές μονάδες της υπηρεσίας τους, χορηγήσεις αναρρωτικών αδειών κατά την τελευταία πενταετία, ύπαρξη πειθαρχικών διώξεων και κωλύματος μετάταξης από ειδική ή γενική διάταξη.


Η κατάθεση των αιτήσεων µετά των απαιτούµενων δικαιολογητικών, θα γίνεται κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες και µπορεί να γίνει και ταχυδροµικώς επί αποδείξει, στην ανωτέρω αναγραφόµενη διεύθυνση εντός της οριζόµενης προθεσµίας, µε την ένδειξη «Αίτηση συµµετοχής στην αριθµ. πρωτ. 7171 /2012 ανακοίνωση του ∆ήµου Λαυρεωτικής (το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται από την ηµεροµηνία της σφραγίδας του ταχυδροµείου επί του φακέλου, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου).

Η υπηρεσία µας θα ενηµερώσει τους ενδιαφερόµενους υπαλλήλους για την αποδοχή ή µη των αιτήσεων τους, µετά το πέρας της διαδικασίας.

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν  είναι δεσµευτική για την υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Προσωπικού του ∆ήµου Λαυρεωτικής, στο τηλ. 22923-20140  κ. Φώτη Γκίκα.

www.metataxeis.gr

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ