Ανακοίνωση ”Δημοτικής Καινοτομίας” για το σπίτι των Ποντίων

Πρόσφατα Άρθρα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ Δημοτική Καινοτομία εξαιρετικά ευαίσθητη σε θέματα κιτρινισμού, δεν ακολουθεί και δε βασίζεται σε καμία τέτοια πρακτική.
Πολύ ειδικότερα όμως,  επειδή στην  εφημερίδα  «Επταήμερο» που κυκλοφορεί, σε σελίδες της που καταγγέλλονται κάποιες πρακτικές της διοίκησης Λεβαντή, αναρτάται και φωτογραφία ομάδας συμπολιτών μας, κυρίως Ποντίων με τον πρόεδρό του Συλλόγου τους, δηλώνουμε:

΄΄Αναρωτιόμαστε ποια η σκοπιμότητα αυτής της φωτογραφίας λίγες ώρες πριν την κάλπη. Είναι σαφές ότι ο συγκεκριμένος Σύλλογος και ο Πρόεδρος του ουδεμία σχέση έχουν με το υπόλοιπο δημοσίευμα και επιπλέον σε κάθε κάλεσμα της τωρινής αλλά και της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, πρόσφεραν αφιλοκερδώς τη συνδρομή τους σε κάθε εκδήλωση του Δήμου. 
Το σπίτι των Ποντίων, έργο το οποίο ξεκίνησε και θα τελειώσει η Δημοτική Καινοτομία, είναι υποχρέωση της Δημοτικής αρχής προκειμένου να στεγαστεί ο πλούτος του πολιτισμού, της ιστορίας και των παραδόσεων των οποίων οι Πόντιοι φέρουν. Το έργο αυτό θα τους αποδοθεί, όπως επίσης και η διαχείρισή του και αυτό απορρέει από την παραχώρηση του χώρου από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Για το λόγο αυτόν παλέψαμε για να πραγματοποιήσουμε το έργο. Το λόγο αυτόν θα υπηρετήσει το έργο.΄΄


                                                                     Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

                                                                                  «Δημοτική Καινοτομία»                    

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: