ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Ενδοσκόπιση στις κατασκεύαστριες εταιρείες ΧΥΤΑ Κερατέας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter


  1. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. – Προεδρεύων της εταιρείας είναι ο κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος (πηγή[i]), που έχει την δεύτερη πατέντα βιολογικής ξήρανσης, την άλλη την έχει ο κ. Μπόμπολας. Ο κ. Γεωργόπουλος είναι πρώην έταιρος του κ. Ανδρέα Λουκάτου στο Δ.Σ. της εταιρείας ΕΠΕΜ Α.Ε. (πηγή: [ii]), ο κ. Λουκάτος είναι πρόεδρος της εταιρείας ΕΠΕΜ Α.Ε. με ποσοστό της τάξεως του 30%. Ο κ. Λουκάτος είχε γίνει αφορμή σχολιασμών και προβληματισμού για το κατα πόσον οι διαγωνισμοί ανάληψης έργων του δημοσίου είναι ηθικοί, καθώς ο ίδιος φέρεται να ήταν έστω και άτυπα υπουργικός σύμβουλος της Μπιρμπίλη κατά την αρχή της θητείας της καθώς και μέλος της άτυπης επιτροπής για τα σκουπίδια, γεγονός που ο ίδιος αρνείται (πηγές: [iii]). Πέραν των προαναφερθέντων ο επιχειρηματίας κ. Λουκάτος ορίστηκε τον περασμένο Αύγουστο ως εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας στον εθνικό φορέα για την ανακύκλωση (ΕΟΕΔΣΑΠ, Εθνικός Οργανισμός Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Αλλων Προϊόντων) με τη «βούλα» της τότε υπουργού Λούκας Κατσέλη (πηγή: [iv]). Τέλος να σημειώσουμε πως το 40% των μετοχών της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. ανήκει στην τράπεζα Eurobank και τον όμιλο Λασκαρίδη (πηγή: [v]).
  2. ΠΡΟΕΤ Α.Ε. – Η ΠΡΟΕΤ Α.Ε. αποτελεί 100% θυγατρική της J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. (πηγή [i]), της οποίας δεύτερης προεδρεύων είναι ο κ. Λεωνιδας Ιωάννου – μη εκτελεστικός σύμβουλος. Αναπληρωτής πρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κουβαράς (πηγή: [ii]), που φαίνεται να είναι πρόεδρος της ΣΤΕΑΤ (πηγές: [iii] & [iv]).
  3. EDRACO A.T.E. – Η εταιρεία είναι κατά 87% θυγατρική της ΕΔΡΑΣΗΣ. Προεδρεύων είναι ο κ. Αλέπης Μιχαήλ (πηγή: [i]), πέραν τούτου ο κ. Αλέπης φαίνεται να είναι τακτικό μέλος του ΤΣΕΜΕΔΕ (πηγή: [ii]), μη εκτελεστικό μέλος της ΕΔΡΑΣΗΣ (πηγή: [iii]) και τέλος μέλος της μόνιμης επιτροπής θεμάτων κατασκευαστών δημοσίων έργων – ΤΕΕ (πηγή: [iv]).

Σε περίπτωση που εμπίπτουν λόγοι συνωνυμίας με άλλο πρόσωπο, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε πρός διευθέτηση της ορθής ενημέρωσης.

 

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-7-6-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 7-6-2023

Ο Καιρος Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ

Ξεβίδωσαν σιδεριά και “μπούκαραν” από το παράθυρο στο σπίτι! – Τρόμος για οικογένεια στα Γλύκα Νερά

Τον τρόμο βίωσε οικογένεια όταν προχθές το βράδυ άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, κατάφεραν να εισβάλουν στο σπίτι από ένα παράθυρο Το περιστατικό στα Γλυκά Νερά

Scroll to Top