Χαμολιά, η όμορφη θάλασσα στο Μαρκόπουλο από ψηλά (Εναέρια Βιντεοσκόπηση)

Η μικρή παραλία Χαμολιά μπροστά στον ομώνυμο παραθεριστικό οικισμό βρίσκεται 4 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τον παραθεριστικό οικισμό του Πόρτο Ράφτη, περίπου 12 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το Μαρκόπουλο στο οποίο και ανήκει διοικητικά και 39 περίπου από το κέντρο της Αθήνας.

Δε θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, όμως μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική σκιά από τα πεύκα που βρίσκονται στην παραλία. Συχνά η γαλήνη των νερών ταράζεται από τους βοριάδες καθώς δεν είναι προστατευμένη.

Θα τη συναντήσετε στον δρόμο που συνδέει το Πόρτο Ράφτη με τη Λούτσα. Πινακίδες που υπάρχουν θα σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

  Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη με τον υπ. Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη, μέλη της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ και Δημάρχους για τα έργα αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική