8.8 C
Keratea
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Στον παράδεισο του Οβριόκαστρου Κερατέας.

Αξίζει να διαβάσετε

http://offroadteam.gr/
Έπειτα από έναν υπέροχο αγώνα στην Αττικοβοιωτία, η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2010 έλαβε χώρα στην περιοχή της Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα στην Κερατέα στις 21 Νοεμβρίου, με έδρα μας το Attart Off Road Park και πέριξ του αρχαιολογικού χώρου του Οβριόκαστρου.

Μια φανταστική ημέρα περίμενε τους 60 αγωνιζόμενους στις 2 διαδρομές του αγώνα, εκ των οποίων η μία πραγματικά δύσκολη και απαιτητική – Hard Enduro, για τους σκληροπυρηνικούς λάτρεις του είδους!

Στην ευκολότερη διαδρομή, καθώς έλλειπαν τα αυτοκίνητα αυτή τη φορά, υπήρχε μεγάλη αναλογία «κλειστών» κομματιών και μονοπατιών, που έδωσαν ένα μοναδικό χρώμα στην διαδρομή, και αρκετή δυσκολία ειδικά στους συμμετέχοντες με τα Quad – ATV.

IMG_0655Μετά από 100 περίπου χιλιόμετρα, και αρκετή περιπέτεια – ειδικά για την hard διαδρομή – σε τεράστιες ανηφορικές αντιπυρικές, και βραχώδη στενά κατηφορικά μονοπάτια, το Attartt Off Road Park έμοιαζε ως παράδεισος, αφού μας περίμενε φαγητό, γρασίδι για ξεκούραση, μουσική και paintball, αλλά και extreme παιχνίδια στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα!

Όσο για τους μικρούς μας φίλους, που ήταν πάρα πολλοί, είχαν την δική τους «μάχη» στον ιδανικό παιδότοπο, με Bungee Trampolino, «στίβο μάχης», Flying Fox, αναρριχητικό τοίχο, παιδική χαρά!

Στον αγωνιστικό τομέα, και ξεκινώντας από την κατηγορία Enduro, είχαμε την εντυπωσιακή νίκη ΚΑΙ στην γενική της Πολυτίμης Κυριακοπούλου με Husaberg FE 390 που χάρηκε την πανάξια νίκη της. Πίσω της ακολούθησε ο Θωμάς Κούνστμαν με ΚΤΜ EXC 250F, ενώ την 3άδα στην κατηγορία συμπλήρωσε ο Γιώργος Οικονομάκος με ΚΤΜ 350 R.

Στα On-Off νικητής ήταν ο Χρήστος Μιχαλόπουλος με ΚΤΜ Adv 640 μπροστά από τον νικητή του προηγούμενου αγώνα, Βασίλη Ψαρρού με ίδια μοτοσυκλέτα. 3ος στην κατηγορία ήταν ο Βασίλης Νικολάου με ΚΤΜ 640 Adv επίσης!

Ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος με BMW HP2 1200 ήταν ο 1ος στα Big On-Off μπροστά από τον Θάνο Ηλιόπουλο με ΚΤΜ 950 Enduro. Ο Μιχάλης μάλιστα, στέφεται ήδη και Πρωταθλητής της κατηγορίας.

Στα Quad, νικητής και πλέον Πρωταθλητής ήταν ο Τάκης Ιωνάς με Kawasaki KFX 400. 2ος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Σούγιαννης με Can Am 450, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε το ζευγάρι Θανάσης Κοφινάς (Kawasaki KFX 700) – Χαρά Χατζηδουκάκη (Aeon Cobra 310).

Τέλος, στην GPS κατηγορία, νικητής ήταν ο Χρήστος Σταμπολτζής (και Κυπελλούχος της κατηγορίας) με Can Am Outlander 800, αφήνοντας την 2η θέση για τον Θανάση Παπαδογιάννη με Kawasaki KFX 450, και την 3η στον Νίκο Κάγκα με Yamaha Grizzly 660.

IMG_0613Στην δύσκολη Enduro διαδρομή κυρίαρχος για μια ακόμη φορά ήταν ο Βασίλης Μπούδρος με ΚΤΜ 450 EXC, έχοντας πολύ κοντά του τον Δημήτρη Χελιώτη που συμμετείχε με ένα Beta 400RR κερδίζοντας και την κλάση των Βετεράνων.

Πιο πίσω, ο Ανδρέας Ανδρεαδάκης (2ος Βετεράνος) με ΚΤΜ EXC 400 και ο Βασίλης Βαρβαγιάννης (3ος Βετεράνος) με Husaberg FE 450, που έχοντας διασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Κατηγορία Enduro, ξαναδοκίμασε τις Hard διαδρομές!

Ο Κων/νος Νικολαΐδης με ΚΤΜ EXC 250 και ο Φώτης Σκουβάς ΚΤΜ ΕΧC 300 συμπλήρωσαν το βάθρο της κλάσης Hard.

Η τελετή της απονομής από τον Δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο και όμορφο χρώμα στην παρέα μας, ευαισθητοποιώντας μας έστω και λίγο για το φλέγον θέμα του πανέμορφου αρχαιολογικού χώρου του Οβριόκαστου που κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν / (καταστρέψουν) σε ΧΥΤΑ…

Αρωγοί του αγώνα ήταν ο Δήμος Κερατέας, το Attart Off Road Park, η MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

excelΔήλωση Συμμετοχής
excelΝούμερα – Ωράριο Εκκίνησης – Συμμετοχές pdfΕιδικός Κανονισμός
kmzAttart Off Road Park

7TR2010_b
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride 2010
Offroadteam

7ος Αγώνας – Κερατέα 21 Νοεμβρίου 2010
Σαν συνάθροιση παλιών συμμαθητών!
7TR2010Έπειτα από έναν υπέροχο αγώνα στην Αττικοβοιωτία, η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2010 θα γίνει μετά τις Δημοτικές εκλογές και πάλι στο Νομό Αττικής! Συγκεκριμένα, ο επόμενος αγώνας Trail Ride θα γίνει στην Κερατέα στις 21 Νοεμβρίου! Έδρα μας το Attart Off Road Park.

Στην Κερατέα θα υπάρχουν 2 διαδρομές, μια διαδρομή Hard Enduro μήκους περίπου 75km για τους σκληροπυρηνικούς του είδους, και μια μεγαλύτερη για Quad, On-Off, GPS και Enduro με μήκος 110km, συνδυασμένα σε απλές και ειδικές διαδρομές.

Όμως, ο αγώνας δεν θα σταματήσει εκεί! Στον τερματισμό, θα υπάρχει Super Ειδική μέσα στο Attart Off Road Park, ειδικά διαμορφωμένη για τους Trail Riders μπροστά στα μάτια των πολλών θεατών που θα μας παρακολουθούν!

Στην συνέχεια, οι πρωταγωνιστές θα χωριστούν σε ομάδες, και θα δώσουν μεταξύ τους μια ξεχωριστή μάχη: Στο Paintball! Μάχη για την τελική επικράτηση μεταξύ των κατηγοριών, και για το κύπελλο ομάδας!!!

Επίσης, πολλά παιχνίδια θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν τα παιδιά των επισκεπτών αλλά και οι οικογένειες των αγωνιζομένων που έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτούν το Attart Off Road Park να παρακολουθήσουν τον αγώνα, τους αγαπημένους τους, αλλά και να περάσουν μια όμορφη Κυριακή σε έναν πλούσιο παιδότοπο με τα παιδιά τους! Υπάρχει Bungee Trampolino, «στίβος μάχης», Flying Fox, αναρριχητικός τοίχος, παιδική χαρά, off road βόλτα στην πίστα με αυτοκίνητα 4Χ4 και πολλά άλλα για τους μικρούς μας φίλους!

Αυτή τη φορά από την παρέα μας θα λείψουν τα αυτοκίνητα 4Χ4, οι οποίοι όμως μπορούν να έρθουν ως επισκέπτες στο χώρο, και γιατί όχι; Να συμμετάσχουν στα λοιπά παιχνίδια της εκδήλωσης!

Στη συνέχεια θα γευματίσουμε όλοι μαζί, αγωνιζόμενοι και συμμετέχοντες, πριν προχωρήσουμε στην απονομή, δίνοντας κι ένα ηχηρό μήνυμα για την αποτροπή δημιουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην αρχαιολογική περιοχή του Ομβριόκαστρου, κάτι που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει η Δημοτική Αρχή!

Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ, αγωνιζόμενους ή μη, επισκέπτες και θεατές, να έρθετε να βρεθούμε για μια ακόμη φορά όλοι μαζί στο Attart Off Road Park, σαν μια συνάθροιση παλιών συμμαθητών σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον!

Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Κερατέας, το Attart Off Road Park, οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

sponsors

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Σχετικά άρθρα