ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Τακτική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ           Παλλήνη,   23 /  3 / 2010
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                           Αρ. Συν.    6/10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Προς:  Όλους τους Νομαρχιακούς     Συμβούλους
Έχοντας υπόψη  τις διατάξεις της παραγρ. 2 του άρθρου 52 και της παρ. 1 του άρθρου 53 του Π.Δ/τος 30/96, περί κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο νόμου με τίτλο “Κώδικας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης” των ισχυουσών διατάξεων για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Σας  Προσκαλούμε σε τακτική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, που θα γίνει  στο  Νομαρχιακό  Κατάστημα, την 29η Μαρτίου  2010, ημέρα M. ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00, με   θέματα  ημερησίας διάταξης:

 1. Λήψη απόφασης για την έγκριση  τροποποίησης  του προϋπολογισμού  οικ. Έτους 2010.
 2. Λήψη απόφασης για την έγκριση προγράμματος δασικών δραστηριοτήτων έτους 2010
 3. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ   της ΝΑΑΑ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Δήμων Λαυρίου & Κερατέας και της Κοινότητας  Παλαιάς Φώκαιας, με σκοπό την εκπαίδευση  & εξοπλισμό εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.
 4. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ   της ΝΑΑΑ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Δήμων  Βάρης, Βούλας & Βουλιαγμένης με σκοπό την εκπαίδευση  & εξοπλισμό εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.
 5. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ   της ΝΑΑΑ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Δήμων Κορωπίου & Καλυβίων και της Κοινότητας  Κουβαρά, με σκοπό την εκπαίδευση  & εξοπλισμό εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.
 6. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ   της ΝΑΑΑ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Δήμων Σπάτων &  Μαρκοπούλου, με σκοπό την εκπαίδευση & εξοπλισμό εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.
 7. Λήψη απόφασης για την έγκριση  διαφόρων μεταβολών σε άδειες πωλητών λαϊκών αγορών.
 8. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  της υφιστάμενης δραστηριότητας: «εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών ρολών»  της εταιρείας «Α & Μ ΛΥΓΝΟΣ & ΣΙΑ»  κατόπιν συγχώνευσής του με το «εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων από αλουμίνιο και πλαστικό και πολυεστερική βαφή μετάλλων που βρίσκεται στην οδό Ηφαίστου 56, στη θέση Τζήμα – Μπότα Κορωπί.
 9. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του έργου: «εργοστάσιο παραγωγής ειδών καλλωπισμού, της εταιρείας με την επωνυμία «HELLENICA A.E.», που βρίσκεται και λειτουργεί στην οδό Ηφαίστου 11, στη Θέση «Τζήμα»  στο Κορωπί» .
 10. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λειτουργία του εργοστασίου κοπής και επεξεργασίας μαρμάρων της εταιρείας «Γ. ΣΚΙΑΔΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» που βρίσκεται στην οδό Γκρίτση 4, στη θέση Χαμόμυλο του Δήμου Αχαρνών .
 11. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία της υφιστάμενης αποθήκης προϊόντων με ψύξη και χωρίς ψύξη της εταιρίας ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.  στην οδό Αγ. Ιωάννου Θεολόγου 60 στη θέση Πάτημα Στουραϊτη του Δήμου Αχαρνών.
 12. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού Κερατέας.

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  Ν. Σ.  
ΜΑΡΙΑ  ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

attikosparatiritis.wordpress.com 

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Κορωπί:-Έκαψε-ναρκωτικά-μέσα-στην-μπανιέρα-για-να-γλιτώσει-από-την-αστυνομία!-(φωτό)

Κορωπί: Έκαψε ναρκωτικά μέσα στην μπανιέρα για να γλιτώσει από την αστυνομία! (φωτό)

Από το Τμήμα Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες,

Επίσκεψη-Γ.-Πατούλη-στον-Δήμο-Λαυρεωτικής-–-Υπογραφή-συμβάσεων-για-δύο-νέα-έργα

Επίσκεψη Γ. Πατούλη στον Δήμο Λαυρεωτικής – Υπογραφή συμβάσεων για δύο νέα έργα

Περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για σημαντικά έργα και αναπτυξιακές δράσεις σε Λαύριο και Κερατέα Τον Δήμο Λαυρεωτικής επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη

Scroll to Top