Αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου στην προκριματική φάση κορασίδων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου, στην προκριματική φάση κορασίδων που διοργανώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης, οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου έδωσαν το παρών παρουσιάζοντας τις χορογραφίες τους στην καλύτερή τους εκδοχή!


Συγκεκριμένα, η Μπέλλου Ηλιάνα συγκέντρωσε 26.350 βαθμούς και η Γαρρά Ελίνα 26.250 βαθμούς. 

Η Δεικτά Τριανταφυλλιά, η μικρότερη σε ηλικία στην κατηγορία κορασίδων του ομίλου μας κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας βαθμολογία 33.800! Το καλύτερο σημείο για την μικρή μας αθλήτρια είναι ότι θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου 3-4 Ιουνίου, δηλαδή με λίγα λόγια, στην έδρα της! Ανυπομονούμε λοιπόν να την θαυμάσουμε από κοντά στην δύσκολη προσπάθειά της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα! 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στην προκριματική φάση κορασίδων καθώς και στις προπονήτριες τους! Καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο, θα είμαστε όλοι εκεί !
↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Εξαφάνιση 15χρονης στα Σπάτα: Αγνοείται έντεκα μέρες