ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Ο Δήμαρχος Λαυρίου Δημήτρης Λουκάς ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ (δι’ αντιπροσώπων) και ΑΥΤΟ-ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter


Δύο κυρίες (Εφη Παπαστύλου και Εφη Λαλουδάκη) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) αναφερόμενες στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ενώπιον κοινού στην Κερατέα (4 Οκτωβρίου), ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Παπασταυρόπουλος, την οποία δημοσιεύσαμε στο φύλλο της 9/10 αρ.652, μας συνιστούν “να αποκαταστήσουμε την αλήθεια” επί της αναφοράς του ομιλούντος, ότι ο Δ. Λουκάς είναι υπέρμαχος του ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Τον ισχυρισμό της ότι ο Στ. Παπασταυρόπουλος “ψεύδεται”, σύμφωνα με το e-mail της κυρίας, τον στηρίζει στο γεγονός ότι “το Δ.Σ. του Δήμου Λαυρίου πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουν δημιουργία ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ στην περιοχή”. Κι αυτό είναι αλήθεια! Εκείνο όμως που είναι ψευδές (ή λάθος υπολογισμός) είναι ότι η απόφαση ελήφθη πριν από ενάμιση μήνα.

Η απόφαση 147/2010 που επικαλούνται δημοσιεύθηκε δια τοιχοκολήσεως στο Δημαρχείο Λαυρίου την 30 Σεπτεμβρίου 2010, δηλαδή τέσσερις ημέρες πριν από τη συνέντευξη του Παπασταυρόπουλου. Θεωρώ ότι οι 4 ημέρες είναι συγγνωστή χρονική διάρκεια για να μη το πληροφορηθεί κάποιος (με δεδομένο μάλιστα και γνωστό τον τύπο τοιχοκολήσεως των αποφάσεων).

Αξιοσημείωτο επίσης τυγχάνει ότι το προς συζήτηση και απόφαση θέμα δεν αναφέρει λέξη περί ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ, αλλά πέρασε εμβόλιμα στο θέμα που ήταν «Λήψη απόφασης για έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΕΣΔΚΝΑ και Δήμου Λαυρεωτικής και εξουσιοδότησης Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης.

Το ορθότερο θα ήταν να παρέμβει στο δημοσίευμα ο ίδιος ο Δήμαρχος και να δώσει διευκρινίσεις, – εκτός και αν περιφρονεί τον τοπικο τύπο – και όχι δύο “αγανακτισμένες” κυρίες που δεν δηλώνουν υπό ποία ιδιότητα το κάνουν.

Επιπλέον θα πρέπει να μας πει ο Δ. Λουκάς ποιες ήταν οι θέσεις του εξ’ αρχής επί του ΧΥΤΑ στην Κερατέα κι αν συμπαραστάθηκε στους αγώνες του Δημάρχου Σταύρου Ιατρού και του λαού της Κερατέας.

Είμαστε στη διάθεση παντός υπευθύνου ενώ εμείς δεν διατυπώνουμε ιδία άποψη και μάλιστα αποσπασματικά.

http://ebdomi.com/eidiseis-nea/2711-o-dimarxos-lavriou-dimitris-loukas-diapsevdei-diantiprosopon-kai-aftodiapsevdetai

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Scroll to Top