Θύελλα Ραφήνας: Ευχαριστούμε την ΑΠΕ Λαυρεωτική, αυτό είναι το ποδόσφαιρο!

Στην ξεχωριστή υποδοχή που έτυχαν από τους Λαυριώτες στάθηκαν οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΑΝΑ


Η κίνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΠΕ Λαυρεωτικής να σχηματίσουν έναν ”ανθρώπινο διάδρομο” και να υποδεχτούν… αλά ισπανικά, με χειροκροτήματα, τους Κυπελλούχους ΕΠΣΑΝΑ στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς, έφερε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Θύελλας.

Η ομάδα της Ραφήνας, λοιπόν, λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι στο Λαύριο θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Λαυρεωτικής, αναφέροντας:

”Σύσσωμη η Θύελλα Ραφήνας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που ασχολείται με αυτή την ομάδα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα ΑΠΕ Λαυρεωτική για την τιμή που μας έκαναν στον μεταξύ μας αγώνα καθώς η υποδοχή στην Κυπελλούχο Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ήταν καταπληκτική με τους παίκτες της ομάδας του Λαυρίου να χειροκροτούν (όπως δείχνει η φωτο) και να δείχνουν πως ακριβώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

http://pamebala.gr/

Σχετικά:

thumbnailΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0-0, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1-2, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΘΥΕΛΛΑ 1-1

Από τον αγώνα α’ γύρου Κορωπίου-Δόξας Κ. 2-1, στο γήπεδο Παιανίας Ισόπαλη μά(Χ)η ανάμεσα σε ΑΠΕ Λαυρεωτική και Θύελλα Ραφήνας! Η Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ δεν κατάφερε να περάσει από το Λαύριο, με τους γηπε…
  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (4/7) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ «FOR KATERINA”