Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Κερατέας-Λαυρίου για νέες δράσεις.

Πρόσφατα Άρθρα

Άπαρτο Κάστρο Κερατέας
Η ανοιχτή Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Κερατέας-Λαυρίου, στο Άπαρτο Κάστρο, καλεί τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν τον αγώνα μας, ως την τελική νίκη, στο θέμα των απορριμμάτων. Είμασταν και είμαστε εκεί ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 – 8 μμ και σας περιμένουμε.
Παράλληλα προγραμματίζουμε δράσεις που θα προεκτείνουν τον αγώνα και θα βελτιώσουν τη ζωή μας, τα χρόνια που έρχονται. Καλούμε όσους έχουν προτάσεις κοινωνικής προσφοράς να έρθουν για να τις δρομολογήσουμε όλοι μαζί. 
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ τη δημιουργία Ανεξάρτητης Ομάδας Πολιτών, που θα εργαστεί για : 
 1.Τη δημιουργία ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ / ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ /ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, που θα πληροφορεί, θα κάνει εκδηλώσεις και θα βοηθά τους πολίτες. Το κέντρο θα αυτοχρηματοδοτείται, γιατί θα λειτουργεί και σαν μεταποιητήριο, μαγαζί 2ο χερι. 
 2.Τη δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ, όπου χωρίς χρήματα θα γίνεται ανταλλαγή ωρών, δηλ. 1 ώρα μάθημα στο παιδί σου από μένα = 1 ώρα περιποίηση του κήπου μου από εσένα κλπ. Θα καλύπτει άμεσες ανάγκες, χωρίς τη μεσολάβηση χρημάτων. 
 3.Τη δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, όπου 500 άνθρωποι ( και άλλοι μέσω διαδικτύου) θα γίνουν χορηγοί έργων που εκείνοι κρίνουν απαραίτητα, ( πχ. Παιδικές χαρές, υποτροφίες φοιτητών κλπ) δίνοντας μόνο 10 ευρώ το μήνα. Τα 5.000 ευρώ που θα μαζεύονται μηνιαία θα είναι η χορηγία τους για το έργο που θα έχουν επιλέξει. Έτσι, δεν έχουμε ανάγκη τους πλούσιους και τους όρους τους για να κάνουμε ότι θεωρούμε αναγκαίο. Ούτε να αντιμετωπίσουμε γραφιοκρατικές συμπληγάδες. 
 4.Την ενεργοποίηση ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ. Αφού καταγραφούν οι άμεσες ανάγκες και οι προτάσεις τους, θα γίνει προσπάθεια να τους δοθεί μία συμβολική 6μηνη υποτροφία, για να μην αναγκάζονται να δουλεύουν σε μπαρ και καφέ, με ανταπόδοση από μέρους τους φρέσκιες ιδέες για το κοινό καλό, και συμμετοχή για 15 μέρες το καλοκαίρι στα προγράμματά μας. Περιμένουμε τη συνεργασία και τον προβληματισμό σας.

ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: