Το κίνημα ”ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” στηρίζει τη δημοτική παράταξη «Ελεύθερες Πόλεις» με υποψήφιο Δήμαρχο το Σταύρο Ιατρού.

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
%CE%A4%CE%BF+%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1+''%CE%94%CE%95%CE%9D+%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%9D%CE%A9''+%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%B7+%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7+%C2%AB%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82%C2%BB+%CE%BC%CE%B5+%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF+%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF+%CF%84%CE%BF+%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF+%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ” ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΙΑΤΡΟΥ


Μετά από συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αποφασίσαμε την ενεργή στήριξη και συμμετοχή μας στη δημοτική παράταξη «Ελεύθερες Πόλεις» με υποψήφιο Δήμαρχο το Σταύρο Ιατρού.

Στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ελεύθερες Πόλεις», εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω θα συμμετάσχει το ιδρυτικό μέλος του Κινήματος, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ιατρός, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει σε όλους τους μεγάλους αγώνες που έχουν δοθεί στην περιοχή.

Οι συναγωνιστικοί δεσμοί του Κινήματος Δεν Πληρώνω με τα πρωτοπόρα μέλη της δημοτικής παράταξης «Ελεύθερες Πόλεις», σφυρηλατήθηκαν στους μεγάλους αγώνες της τοπικής κοινωνίας που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

- Advertisement -

Παλέψαμε σαν μια γροθιά, στον τιτάνιο αγώνα των κατοίκων της περιοχής ενάντια στα ΧΥΤΑ Κερατέας, στα μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα και τους στρατούς τους.

Αγωνιστήκαμε μαζί στον μαραθώνιο αγώνα ενάντια στα διόδια της Αττικής Οδού, υπερασπιζόμενοι το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο των συμπολιτών μας στην ελεύθερη μετακίνηση.

Εφαρμόσαμε την αλληλεγγύη στην πράξη, επανασυνδέοντας δεκάδες κομμένα ρεύματα και νερά σε φτωχοποιημένα της περιοχής. Πρωτοστατήσαμε στον αντιφασιστικό αγώνα, συμμετέχοντας σε αντιφασιστικά συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή.

- Advertisement -

Προσφέραμε υλική και ηθική υποστήριξη στους πρόσφυγες που κρατούνται στο Λαύριο. Παλέψαμε μαζί, ενάντια στα χαράτσια και την βάρβαρη φοροεπιδρομή της κυβέρνησης. Ταχθήκαμε ανοιχτά ενάντια στο ξεπούλημα του λιμανιού του Λαυρίου και ενάντια στην εκχώρηση των παραλιών της περιοχής σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Με όλες αυτές τις βαθύτατα πολιτικές μας δράσεις, αποτρέψαμε την μετατροπή της περιοχής σε μία τεράστια χωματερή και αναχαιτίσαμε σε μεγάλο βαθμό την γιγάντωση της ανθρωπιστικής καταστροφής που επέβαλαν οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, της τρόικας και των εντολοδόχων τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Με τους κοινούς μας αγώνες σαν παρακαταθήκη και με κοινό όραμα για την επόμενη μέρα του Δήμου Λαυρεωτικής, προχωράμε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Η Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

- Advertisement -

οδός Καυτατζόγλου 35,
[email protected]
www.kinimadenplirono.gr

- Advertisement -

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Αυτός είναι ο δήμος Αττικής που αλλάζει όνομα

Πρόκειται για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να μετονομαστεί σε δήμος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης με...
- Advertisement -

Σχετικά άρθρα