ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Δούρου: Δώδεκα χρόνια είναι αρκετά! Πολιτικά πυρά εναντίον του απερχόμενου περιφερειάρχη και της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Facebook
Twitter

Για «αλλαγή σελίδας» μίλησε χθες το βράδυ η υποψήφια περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» Ρένα Δούρου, στη διάρκεια εντυπωσιακής (παρά το βροχερό καιρό) προεκλογικής συγκέντρωσης στην Καλλιθέα.
Καταφέρθηκε εναντίον του ανθυποψηφίου της ως «ανθρώπου του χθες, των εργολαβικών συμφερόντων, του συστήματος  των «κολλητών» και όχι των πολιτών, του συστήματος της αδιαφάνειας,του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής».

Αλλά και ως «ανθρώπου και της κυβέρνησης. Του ίδιου του πρωθυπουργού, του κ. Σαμαρά. Ο οποίος έχει κάνει την επιλογή του: να θυσιάσει τον υποψήφιο του κόμματός του ώστε να διατηρηθεί ζωντανός ο κυβερνητικός του εταίρος, το ΠΑΣΟΚ.Να παρατηθεί δηλαδή πάση θυσία η ζωή αυτής της κυβέρνησης. Και αυτής της περιφερειακής διοίκησης,  για  να κλείσουν κερδοφόρες συμφωνίες, όπως η προωθούμενη εκχώρηση των αιγιαλών, στο πλαίσιο της τσιμεντοποίησης του παράκτιου μετώπου. Στα χνάρια της εκχώρησης του Ελληνικού…», όπως επισήμανε.


ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ
«Δώδεκα χρόνια είναι αρκετά!»: Κύρια σημεία της ομιλίας της Ρένας Δούρου στην Καλλιθέα
– Σε λιγότερο από έναν μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε ρότα στην Αττική. Και να στείλουμε διπλό μήνυμα. Ένα μήνυμα ανατροπής κι ελπίδας. Κερδίζοντας τη μάχη των μαχών, τη μάχη της Περιφέρειας της Αττικής.
– Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης είναι ο άνθρωπος του χθες, των εργολαβικών συμφερόντων, του συστήματος  των «κολλητών» και όχι των πολιτών,του συστήματος της αδιαφάνειας,του παλαιοκομματισμού, της διαπλοκής.
– Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης είναι ο άνθρωπος  και της κυβέρνησης. Του ίδιου του πρωθυπουργού, του κ. Σαμαρά. Ο οποίος έχει κάνει την επιλογή του: να θυσιάσει τον υποψήφιο του κόμματός του ώστε να διατηρηθεί ζωντανός ο κυβερνητικός του εταίρος, το ΠΑΣΟΚ.Να παρατηθεί δηλαδή πάση θυσία η ζωή αυτής της κυβέρνησης. Και αυτής της περιφερειακής διοίκησης,  για  να κλείσουν κερδοφόρες συμφωνίες, όπως η προωθούμενη εκχώρηση των αιγιαλών, στο πλαίσιο της τσιμεντοποίησης του παράκτιου μετώπου. Στα χνάρια της εκχώρησης του Ελληνικού…
– Μας κατηγορούν ότι δεν γνωρίζουμε τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης. Ότι είμαστε άσχετοι με το χώρο αυτόν. Ε, λοιπόν, ναι, το παραδεχόμαστε, είμαστε άσχετοι. Είμαστε άσχετοι με τη μίζα, με τη διαπλοκή. Είμαστε άσχετοι στην εξυπηρέτηση των εργολαβικών συμφερόντων.
– Εμείς επιλέξαμε μια νέα νοοτροπία. Ένα νέο ήθος.Ένα ήθος που βρίσκεται ακριβώς στον αντίποδα του «ήθους» του βαθέως ΠΑΣΟΚ, που εκπροσωπεί ο απερχόμενος Περιφερειάρχης. Ο οποίος σήμερα επιχειρεί να κρύψει την κομματική του ταυτότητα. Όμως είναι γνωστό σε όλους: ο σημερινός περιφερειάρχη ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ:Του κόμματος που άνοιξε την πόρτα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια. Και που σήμερα επιβάλλει, μαζί με τη ΝΔ, τις πολιτικές λιτότητας που εξαθλιώνουν την κοινωνία.
Έχουμε επιλέξει συμμάχους: Τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά. Τις επιτροπές και τις πρωτοβουλίες των πολιτών στη Φυλή, στην Κερατέα, στο Γραμματικό, στην Καλλιθέα, το Περιστέρι και αλλού που μας δείχνουν το δρόμο των δίκαιων αγώνων για την ποιότητα ζωής.
– Να τα αλλάξουμε όλα. Να γυρίσουμε σελίδα.Έχουμε την πολιτική βούληση, την ικανότητα και τις γνώσεις.
Μπορούμε
* Nα δημιουργήσουμε απασχόληση, με κανονικές δουλειές, με κανονική αμοιβή και ασφάλιση,
* Nα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα των νέων και των γυναικών,
* Nα οικοδομήσουμε δομές κοινωνικής πρόνοιας,
* Nα προστατέψουμε την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον.

Και όλα αυτά μπορούμε να κάνουμε με έναν τρόπο: με εσάς στο πλευρό μας.
logo
Ρένα Δούρου
Αττική
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάστε σχετικά:
Ρένα Δούρου στην Κερατέα: Μαζί να μπλοκάρουμε τη μηχανή διαπλοκής του απερχόμενου ΠεριφερειάρχηΡένα Δούρου στην Κερατέα: Μαζί να μπλοκάρουμε τη μηχανή διαπλοκής του απερχόμενου Περιφερειάρχη

Σε συγκέντρωση στην Κερατέα μίλησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένας Δούρου. Αναφέρθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης και της Περιφέρειας για τη σκανδαλώ…

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης...

Λαγονήσι: Ρώσος έψαχνε τον 16χρονο στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό – Τι αποκαλύπτει συγγενής

  Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το περιστατικό με τον τραυματισμό ενός 16χρονου παιδιού στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι μετά από πυροβολισμούς το βράδυ

symmetochi-laografikou-syllogou-markopoulou-mesogaias-rodakas-sto-2o-festival-paradosiakon-choron-neas-ionias-volou

Συμμετοχή Λαογραφικού Συλλόγου Μαρκοπούλου Μεσογαίας «ΡΟΔΑΚΑΣ» στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Ιωνίας Βόλου

Ο Καιρος Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ektakti-diakopi-ydrodotisis-ston-oikismo-tou-markopoulou,-logo-apokatastasis-vlavis-se-kentriko-agogo-ydrefsis-simera-paraskevi-24/3/2023-kata-to-chroniko-diastima-11:30-pm-12:30-mm.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στον οικισμό του Μαρκόπουλου, λόγω αποκατάστασης βλάβης σε Κεντρικό Αγωγό Ύδρευσης σήμερα Παρασκευή 24/3/2023 κατά το χρονικό διάστημα 11:30 π.μ. -12:30 μ.μ.

Αρχική » Ενημέρωση » Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στον οικισμό του Μαρκόπουλου, λόγω αποκατάστασης βλάβης σε Κεντρικό Αγωγό Ύδρευσης σήμερα Παρασκευή 24/3/2023 κατά το χρονικό διάστημα