27.4 C
Keratea
Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Ανοικτή επιστολή των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Κερατέας με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ»

Πρόσφατα Άρθρα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Όλοι εμείς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κερατέας με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε προς όλους τους συμπολίτες μας τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την εμπιστοσύνη, την οποία εκφράσατε με την ψήφο σας προς το Δημήτρη Λουκά και σε εμάς προσωπικά στον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών.

Το υψηλό ποσοστό μας (40,34%) μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς σημειώθηκε σε συνθήκες ακραίας τεχνητής πόλωσης, που προσπάθησαν να επιβάλλουν κάποιοι για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους.

Φίλες και φίλοι,

Γνωριζόμαστε πολύ καλά: με τους περισσότερους συμπολίτες μας μεγαλώσαμε μαζί, πήγαμε στο ίδιο σχολείο, παίξαμε στις ίδιες αλάνες, νιώσαμε τις ίδιες αγωνίες. Βρεθήκαμε δίπλα σε κοινούς αγώνες για την Κερατέα που αγαπάμε και το αξίζει.

Έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το αίσθημα ευθύνης, μα πάνω από όλα την ανθρωπιά να σταθούμε δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, δίπλα στους νέους ανθρώπους, δίπλα στα πραγματικά προβλήματα της Κερατέας,των οικισμών και ολόκληρης της Λαυρεωτικής.

Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η αποφασιστικότητα να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ξαναβρεί η Λαυρεωτική τη χαμένη της αίγλη.

Πάνω από όλα όμως, γνωριζόμαστε από τον κοινό μας αγώνα ενάντια στη δημιουργία χωματερής στο Οβριόκαστρο.

Μαζί αγωνιζόμαστε ενάντια στη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α., Χ.Υ.Τ.Υ. και οποιασδήποτε μορφής εργοστασίου σκουπιδιών στην Κερατέα και σε ολόκληρη την Λαυρεωτική.
Όλοι εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις:

ΟΥΤΕ ΧΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ, ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να σβηστεί από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό ολόκληρη η Λαυρεωτική, ειδικά τώρα που είναι μοναδική ευκαιρία με το Ν. 4042/12.

ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Εγγυούμαστε, όλες οι που αφορούν το θέμα του αγώνα κατά της χωματερής θα είναι ομόφωνες και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας.

Κι αυτό είναι δέσμευση τιμής!!!

Αγαπητοί φίλοι,

Μας ενώνουν πολλά και δεν μας χωρίζει τίποτε.

Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά από πραγματική αγάπη για την Κερατέα.

Ο τόπος μας βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία όπου κυριαρχεί η αγωνία για το σήμερα και για το αύριο, η αγωνία της κάθε οικογένειας για την επιβίωσή της.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρήσαμε ότι δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς.

Ζητάμε τη στήριξή σας γιατί η αδράνεια και η υποβάθμιση της Κερατέας δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Γνωρίζουμε καλά ότι όλοι οι Κερατιώτες που αγωνιστήκαμε αλύγιστα ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, υπερασπιζόμενοι με περηφάνια, τόλμη και αξιοπρέπεια το δίκαιο, έχουμε ελεύθερη και μη εκβιαζόμενη συνείδηση.

Οι δύσκολες εποχές της οικονομικής κρίσης και των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής μας απαιτούν την ενότητα όλων των δυνάμεων του τόπου μας για να τα αντιμετωπίσουμε.

Στη βάση αυτή πρέπει να αξιοποιηθούν και θα αξιοποιηθούν όλες οι υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις που προέρχονται από την τοπική μας κοινωνία ανεξαρτήτως παρατάξεων.

Ζητάμε λοιπόν την ψήφο σας δεσμευόμενοι ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας: στο δημαρχείο της Κερατέας, στις γειτονιές σας, στους χώρους δουλειάς ώστε να βρούμε μαζί λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Την εκλέγουμε Δήμαρχο.

Εκλέγουμε νέα Δημοτική αρχή.

Ο απερχόμενος δήμαρχος και οι συνεργάτες του αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε το όραμα μας.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ίσες ευκαιρίες ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

Εμείς είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για νέες θέσεις εργασίας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Σας καλούμε, όλοι ΜΑΖΙ να γυρίσουμε σελίδα για την Κερατέα που αγαπάμε για τη Λαυρεωτική που ονειρευόμαστε.

Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κερατέας

Διαβάστε σχετικά:
''ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ'': ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Τετάρτη 21-5-2014 ΚΕΡΑΤΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΥΚΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!  Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες ,    Η απλή και…

Σχολιασμός του άρθρου

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ