ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Πρόσφατα άρθρα


Αγαπητοί συμπολίτες,

αυτές τις μέρες γίναμε όλοι μάρτυρες μιας πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρησης που έχει στόχο την εγκατάσταση του εργολάβου στο χώρο του Οβριοκάστρου για την δημιουργία ΧΥΤΑ.

Τα ΜΑΤ οι ξυλοδαρμοί και οι συλλήψεις είναι καθημερινά στην ζωή μας.

Βιώνουμε όλοι την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό μιας άλλης εποχής.

Διατρανώνουμε όλοι μαζί για μια ακόμη φορά την θέληση μας να μην δημιουργηθεί ΧΥΤΑ ή ΧΥΤY στην Λαυρεωτική με βάση τις προεκλογικές δεσμεύσεις όλων μας και καλούμε όλους τους πολίτες σε γενικό ξεσηκωμό ενισχύοντας το μπλόκ του Λαυρίου στο Θορικό συμπαρατασσόμενοι με τους πολίτες της Κερατέας στον τιτάνιο αγώνα που ξεκίνησαν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 

22/12/2010

 

το διαβασαμε στο http://www.lavriaki.gr/

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Εξαρθρώθηκαν-εγκληματικές-συμμορίες-διακίνησης-ναρκωτικών-–-Επτά-συλλήψεις-σε-Λαύριο-και-Βριλήσσια-–-ΦΩΤΟ-–-dikastiko.gr

Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών – Επτά συλλήψεις σε Λαύριο και Βριλήσσια

Στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών συμμοριών που διακινούσαν ναρκωτικά στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, συλλαμβάνοντας 7 φερόμενα μέλη. Ειδικότερα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν

Scroll to Top