ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΕΠΑΛ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ


ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ 2016-17

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ  ΕΠΑΛ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ  ΕΤΟΣ –ΤΑΞΗ  ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:Α) Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών,
Β) Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων,
Γ) Τεχνικό Οχημάτων ,
Δ) Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής,
Ε) Τεχνικός Δομικών  Έργων και Γεωπληροφορικής
ΣΤ)  Βοηθός Νοσηλευτή
Σας  πληροφορούμε ότι   το  Μεταλυκειακό Έτος – τάξη Μαθητείας το σχολικό έτος 2016-2017 θα εφαρμοστεί στο σχολείο μας για τις παραπάνω ειδικότητες από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και το Σεπτέμβριο ( εννέα (9) μήνες συνολικά).

Οι μαθητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα παρακολουθούν μία (1) ημέρα την  εβδομάδα ενισχυτική εργαστηριακή εκπαίδευση στο σχολείο  ενώ τις υπόλοιπες 4 η-μέρες θα υπάρχει πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας- μαθητείας σε εργασιακό χώρο διάρκειας ενός σχολικού έτους.

Παρακαλούνται οι απόφοιτοι των παραπάνω ειδικοτήτων να προσέλθουν στο σχολείο για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την τάξη μαθητείας της ειδικότητας τους.

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-1-2017
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
Σας  πληροφορούμε ότι από το 2017 θα εφαρμοστεί το Μεταλυκειακό Έτος – τάξη Μαθητείας στο σχολείο μας για τις παρακάτω ειδικότητες :
Α) Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών,
Β) Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων,
Γ)  Τεχνικό Οχημάτων,
Δ) Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής,
Ε) Τεχνικός Δομικών  Έργων και Γεωπληροφορικής και
ΣΤ) Βοηθός Νοσηλευτή
Το Μεταλυκειακό Έτος-Μαθητεία, το σχολικό έτος 2016-2017 , θα εφαρμοστεί από το Φεβρουάριο μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2017 (συνολικά εννέα (9) μήνες).
Οι επαγγελματίες –εργοδότες που χρειάζονται υπαλλήλους των παραπάνω ειδικοτή-των και ενδιαφέρονται να τους προσλάβουν για διάρκεια ενός (1) σχολικού έτους με 4-ημερη απασχόληση , παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το σχολείο.
Πληροφορίες: 22920-69138 (τηλ.κέντρο)

  Αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο χούλιγκαν σπάνε ΙΧ και ρίχνουν χημικά στη Χίο πριν την αποχώρησή τους!

Σχόλια μέσω facebook