ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Από σκουπίδια αυτή τη φορά το αίτιο της πυρκαγιάς στην Φέριζα στην Κερατέα. Η άμεση επέμβαση της Π.Υ. έσωσε την περιοχή από απρόβλεπτη καταστροφή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

resized_DSC09818
Από σκουπίδια αυτή τη φορά το αίτιο της πυρκαγιάς στην Φέριζα στην Κερατέα. Η άμεση επέμβαση της Π.Υ. έσωσε την περιοχή από απρόβλεπτη καταστροφή.

 resized_DSC09820

Η παράνομη, απαράδεκτη εναπόθεση σκουπιδιών σε δασώδη περιοχή, ήταν το αίτιο από την ευτυχώς μικρής έκτασης πυρκαγιά στην Φέριζα στην Κερατέα, μετά τα ΚΤΕΟ και κοντά στο Πανί στον οικισμό Αγ. Ανδρέας

στις μία και μισή το μεσημέρι της Κυριακής 01.08.10.

Δύο επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν άμεσα και την κατέσβησαν πριν φύγει για πυκνή βλάστηση με μεγάλα δέντρα και συνεχίσει το καταστροφικό της έργο. Την Π.Υ. υποστήριξε πυροσβεστικό όχημα από την Κερατέα, ενώ δεν κρίθηκε αναγκαίο και η χρήση του π.ο. των Καλυβίων. Παρόντες όμως ο επικεφαλής της Π.Π. του δήμου Καλυβίων Γιώργος Σοφρώνης με μικρή ομάδα εθελοντών.

Τελικά όπως αντιλαμβανόμαστε το πέταγμα του τσιγάρου έξω από το αυτοκίνητο, η χρήση τροχών κοπής με τους σπινθήρες αλλά και τα σκουπίδια είναι οι κύριες αιτίες των συχνών πυρκαγιών σε ένα δύσκολο μήνα τον Αύγουστο.
resized_DSC09814
resized_DSC09815
resized_DSC09821
resized_DSC09822
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 01 Αύγουστος 2010 11:42

 

Copyright © 2009-2010 Atticanews.gr. ATTICANEWS.

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Σύλληψη-φυγόποινων-στο-Μαρκόπουλο-–-Αναζητούνταν-για-απόπειρες-ανθρωποκτονίας,-οπλοφορία-και-οπλοχρησία

Σύλληψη φυγόποινων στο Μαρκόπουλο – Αναζητούνταν για απόπειρες ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία

Ειδική επιχειρησιακή δράση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε βαρύνουσα εγκληματικότητα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας

Scroll to Top