16.8 C
Keratea
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Δελτίο Τύπου: Η πορεία των θεμάτων με τον βιολογικό Λαυρίου

Πρόσφατα Άρθρα

%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3 
Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία:
«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ»
Πανόραμα Θορικού,
ΤΘ 8501 ΤΚ 19001
Υπευθ. Επικοινωνίας: Νικηφόρος Φρατζέσκος      Τηλ: 6944305137
                                    Μάριος Ναυπλιώτης           Τηλ: 6945285939
                                                              
 Πανόραμα, 1/8/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διευκρινήσεις σχετικά με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για τη σωστή λειτουργία  του βιολογικού Λαυρίου.
Μετά την επιστολή αναρτήθηκε στο και η οποία κατατέθηκε στο Δήμο Λαυρεωτικής στις 6/6/2012 και τις απαντήσεις που λάβαμε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της Διοικούσας επιτροπής της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤΗΛ κο Νικόλαο Αντωνίου και στελεχών της Δημοτικής επιχείρησης.
          Κατ’ αρχήν θέλουμε να εκφράσουμε της ευχαριστίες μας για τη φιλοξενία μας πρόσφεραν και την ενημέρωση που μας έκαναν για τον τρόπο λειτουργίας της μονάδος του Βιολογικού δείχνοντας μας και από κοντά τις εγκαταστάσεις.
         Συνοψίζοντας τα θέματα στα οποία συμφωνήθηκε να υλοποιηθούν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας του Βιολογικού αλλά και να εδραιωθεί το αμοιβαίας εμπιστοσύνης μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:

1.     Περιορισμό των βυτιοφόρων αδειάζουν βοθρολύματα μόνο σ’ αυτά που προέρχονται από το Δήμο Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, διενεργώντας λεπτομερή έλεγχο στα προσκομιζόμενα Δελτία Αποστολής ως προς το περιεχόμενο και την προέλευση.
2.     Δέσμευση εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΕΥΑΤΗΛ για την τοποθέτηση ειδικών στομίων κατά την εκκένωση των βυτιοφόρων οχημάτων ώστε να μην εκπέμπεται δυσοσμία η οποία ταλαιπωρεί τους οικισμούς μας.
3.  Προσθήκη συστήματος απόσμησης σε όλες τις φάσεις επεξεργασίας των λημμάτων για περαιτέρω περιορισμό της δυσοσμίας.
4.   Παροχή δυνατότητας λήψης δειγμάτων από τα φρεάτια σε μέρες και ώρες επιλογής της Ομοσπονδίας με παρουσία εκπροσώπου της Διοίκησης του βιολογικού και εξέταση των δειγμάτων από πιστοποιημένα εργαστήρια της επιλογής μας.  Το κόστος του εργαστηρίου θα αναλαμβάνεται από τη ΔΕΥΑΤΗΛ.
5.     Δυνατότητα επίσκεψης μας στις εγκαταστάσεις του βιολογικού με εξειδικευμένα άτομα για ανταλλαγή απόψεων για τη συντήρηση και γενικότερη λειτουργία των εγκαταστάσεων.
6.     Ανάληψη από μέρος του Δήμου Λαυρεωτικής της πρωτοβουλίας για τη διενέργεια άμεσων συζητήσεων με τη και DOW προκειμένου να διευκρινισθούν οι τρόποι λειτουργίας των βιολογικών μονάδων διαθέτουν.
Μετά από πολύ πρόσφατη επαφή εκπροσώπου της ομοσπονδίας με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤΗΛ κο Νικόλαο Αντωνίου διαπιστώσαμε ότι πράγματι ξεκίνησε η υλοποίηση των ως άνω συμφωνηθέντων.  Θεωρούμε ότι η έναρξη υλοποίησης των πιο πάνω δεσμεύσεων αποτελεί σημαντικό βήμα και σίγουρα είναι δείγμα εποικοδομητικής συνεργασίας
Εάν στην πορεία διαπιστωθεί κάτι διαφορετικό από τα συμφωνηθέντα θα ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους διότι εκ των βασικών μελημάτων της Ομοσπονδίας είναι η συνεχής ενασχόληση και παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του βιολογικού Λαυρίου.   
          
Για τη Διοικούσα
της Ομοσπονδίας
                    -ο-                                                              -ο-
               Πρόεδρος                                                Γραμματέας
 Νικηφόρος  Φρατζέσκος                      Θεμιστοκλής  Μακαντάσης

Σχετικά

%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής διαμαρτύρεται έντονα για την συνεχιζόμενη κακή λειτουργία του Βιολογικού Λαυρίου

Παραθέτουμε την επιστολή :Διασυλλογικό παραλιακών συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012Επιστολή προς Βιολογικό Λαυρίου ΑΠΟΟμοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία
ΑΠΟΟμοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία:«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ»Πανόραμα..

 Τα όσα αναφέρετε στην επιστολή διαμαρτυρίας δημοσιεύσατε στο blog σας  στις 24/7/2012 και αναδημοσίευσε το “forkeratea.com”  είναι πάρα πολύ σημαντικά.

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ