Η Συντονιστική Επιτροπή Λαυρεωτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την τροπολογία που αφορά τη συμπερίληψη της τοποθεσίας «Φοβόλες» στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αττικής

Πρόσφατα Άρθρα

Σχετικά με την που αφορά τη συμπερίληψη της τοποθεσίας «Φοβόλες» στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αττικής, η οποία ψηφίστηκε χθες στη από τις παρατάξεις της Συγκυβέρνησης και καταψηφίστηκε με Αρνητική Ψήφο του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Περιφέρειας Αττικής, κ Παύλου Χαϊκάλη, και σύσσωμης της εκπροσώπησης των ΑΝ.ΕΛ. η Συντονιστική Επιτροπή ανακοινώνει τα εξής:

Μετά από έντονες παρασκηνιακές παρεμβάσεις ατόμων που ισχυρίζονταν πως εκπροσωπούν ως Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών την των κατοίκων της Κερατέας και πως μετά από δήθεν δημόσια και ευρεία διαβούλευση μεταφέρουν το αίτημα των κατοίκων της Κερατέας προς την ειδική αγορήτρια των ΑΝ.ΕΛ., Βουλευτή κα Ραχήλ Μακρή να υποστηρίξει την εν λόγω τροπολογία, η Βουλευτής στην πρωτολογία της αναφέρθηκε στην τροπολογία, αποδεχόμενη τις αιτιάσεις και προτάσεις των εν λόγω δήθεν εκπροσώπων.

Στη συνέχεια όμως και μετά από άμεση παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ., Βουλευτή κου Μαριά και του Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. της Περιφέρειας Αττικής, κο Χαϊκάλη, καθώς και τοπικών παραγόντων, οι οποίοι ενημέρωσαν με στοιχεία και τεκμήρια την ειδική εισηγήτρια πως η δεν τυγχάνει της απόλυτης συμφωνίας του συνόλου των κατοίκων της περιοχής, αλλά μόνο μικρού μέρους αυτών και πως δεν ικανοποιεί τη βασική απαίτηση των κατοίκων της Κερατέας κατά τον τετράμηνο αγώνα τους για αλλαγή του Περιφερειακού Σχεδιασμού και εισαγωγή τεχνολογίας Ανακύκλωσης χωρίς τη δημιουργία ΧΥΤΥ, ΧΥΤΑ ή άλλων εργοστασίων στην περιοχή, σύσσωμη η εκπροσώπηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με εκπρόσωπο και εκφραστή της τον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής, κο Χαϊκάλη, καταψήφισε την ως μη αποδεκτή από το σύνολο των κατοίκων της περιοχής και επιβλαβής για το γενικότερο συμφέρον.

Οι Ανεξάρτητοι Λαυρεωτικής, αναλογιζόμενοι το ειδικότερο περιβαλλοντικό, πολιτισμικό, οικονομικό και ηθικό συμφέρον των κατοίκων της Κερατέας αλλά και γενικότερα της Περιφέρειας Αττικής που μαστίζεται εδώ και χρόνια από την ανικανότητα και αδιαφορία της Πολιτείας να αναπτύξει και να εφαρμόσει σύγχρονες τεχνολογίες ανακύκλωσης, φιλικές προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους, οικονομικά πρόσφορες και προσοδοφόρες για το σύνολο των δημοτών και αποτελεσματικές για την ουσιαστική αποκομιδή και περιβαλλοντική διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων, χαιρετίζουν τη σθεναρή στάση και αντίσταση των Βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. στην Ελληνική Βουλή.

Οι Ανεξάρτητοι καταδικάζουν δε με τον πιο έντονο τρόπο κάθε προσπάθεια εσκεμμένης παραπληροφόρησης των Βουλευτών και της κοινής γνώμης από συντεχνιακά, μικροπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που αποκλειστικό στόχο έχουν τη χειραγώγηση των πολιτών και το προσωπικό συμφέρον αυτών των κέντρων οικονομικού συμφέροντος

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://www.lavriaki.gr

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ