Λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Ε.Β.Ε.Π. στο Δήμο Λαυρεωτικής

Πρόσφατα Άρθρα


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύσταση και λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων της Επιμελητηριακής του Περιφέρειας και συγκεκριμένα της Λαυρεωτικής, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών, που διευκολύνουν την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.

Το Γραφείο θα φιλοξενηθεί στο χώρο που παραχωρήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, μετά από σχετική απόφαση του και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό σταθμό στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Β.Ε.Π. αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος θα εξυπηρετούνται σε θέματα:

  • ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (Γ.Ε.ΜΗ.)
  • Ίδρυσης νέων επιχειρήσεων
  • Σύστασης εταιρειών μέσω της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ (Υ.Μ.Σ.)
  • Ενημέρωσης και πληροφόρησης γενικότερου επιχειρηματικού ενδιαφέροντοςΓια περισσότερες πληροφορίες και προετοιμασία διεκπεραίωσης των αιτημάτων την ορισμένη ως άνω ημέρα επαφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Ε.Β.Ε.Π. σε ειδική τηλεφωνική γραμμή (call center): 210 4132130 και 210 4129395, 210 4178638 / e-mail: [email protected] , web-site: www.pcci.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: