37.6 C
Keratea
Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ”ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Πρόσφατα ΆρθραΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η «συγκυβέρνηση» Λουκά – Ιατρού, οργανώνει σήμερα Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, Ημερίδα Ενημέρωσης για τη «Διαχείριση των Αστικών Αποβλήτων», στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν θα παραστώ, γιατί δεν προσκλήθηκα και, κυρίως, γιατί σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, είναι αποκλειστικά για αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο πρωτοφανής αποκλεισμός των πολιτών και των φορέων, αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια και χαρακτηρίζει τα νέα ήθη και τη συμπεριφορά της σημερινής δημοτικής αρχής.

Από το 1996, αγωνιζόμαστε να μην έρθουν τα σκουπίδια της Αθήνας στην Κερατέα όλοι μαζί. Συναποφασίζουμε αιρετοί, Γραμματεία, Συντονιστική Επιτροπή, φορείς και πολίτες. Αυτό δεν πρέπει να αλλάξει για τίποτα και κανένα λόγο.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε 18 χρόνια, όλοι μαζί πληρώσαμε και πληρώνουμε το κόστος της αντίστασης, όλοι λοιπόν δικαιούνται να ενημερώνονται και να έχουν λόγο.

Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι συνεχίζω όπως έκανα πάντα σαν πολίτης ή εκπρόσωπός σας με την ίδια αγωνιστική διάθεση μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας των 128 ημερών και να σβήσει οριστικά το Οβριόκαστρο και η Κερατέα από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό.

Οι παρελκυστικές τακτικές των κυβερνήσεων και της Περιφέρειας Αττικής, κατάφεραν μέχρι σήμερα να κρατούν σε «ομηρία» την περιοχή μας παρά τις προσπάθειες που συνεχώς καταβάλαμε και τις προτάσεις μας.

Η παρακαταθήκη του αγώνα μας, αποτελεί σήμερα το βασικό μας επιχείρημα προς τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, που στάθηκε πάντα στο πλευρό μας όπως και η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο αρχηγός της, για να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά μας και να αφήσει την Κερατέα έξω από κάθε νέο Σχεδιασμό.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και ιδιαίτερα η Κερατέα, μπορεί να συμβάλει μόνο σε Προγράμματα μείωσης του όγκου των απορριμμάτων και αυτό με έναν απαράβατο όρο. Δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ και για καμία δραστηριότητα, ούτε ένα μέτρο στο Οβριόκαστρο.

Θέλω επίσης να επισημάνω στη «συγκυβέρνηση» Λουκά – Ιατρού, ότι για το Δήμο Λαυρεωτικής και την Κερατέα, αποφασίζουν μόνο οι πολίτες τους και ότι οφείλουν άμεσα να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Χ.Α.Δ.Α. Κερατέας να σφραγιστεί, όπως έγινε στο Λαύριο το 2011 από εμάς, και να προχωρήσει η ανάπλασή του.

Έχω ταυτίσει τη ζωή μου με τον αγώνα να μη γίνει σκουπιδότοπος της Αθήνας η Κερατέα και δεν θα επιτρέψω, με κάθε τρόπο και οποιοδήποτε προσωπικό κόστος, σε κανένα να ακυρώσει τους αγώνες και τις κατακτήσεις μας.

                                                                               Κερατέα,  6 Νοεμβρίου 2014

                                                                              Κωνσταντίνος Λεβαντής
                                                                              τ. Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Διαβάστε σχετικά:
Ημερίδα στην Κερατέα με θέμα: Τοπικά σχέδια δράσης για την διαχείριση αστικών στερεών απόβλητων, επικαιροποίηση του Περιφερειακού σχεδιασμού
Ημερίδα στην Κερατέα με θέμα: Τοπικά σχέδια δράσης για την διαχείριση αστικών στερεών απόβλητων, επικαιροποίηση του Περιφερειακού σχεδιασμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Με την συμμετοχή αιρετών Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων καθώς και αρμοδίων στελεχών των Διοικήσεων των Δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα “Οι υποχρεώσεις των Ο.Τ.Α, για…

Χαιρετισμός Ρένας Δούρου στην ημερίδα με θέμα: «Τοπικά σχέδια δράσης, διαχείρισης αστικών στερεών απόβλητων» Φίλες και φίλοι, Καταρχήν να σας συγχαρώ για τη σημερινή σας πρωτοβουλία. Μια πρωτοβουλία…

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: