Αγορά οικοπέδου στο ΒΕΠΕ Κερατέας από την ”ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε”

Πρόσφατα Άρθρα

Την οικοπέδου επιφανείας 4.388 τ.μ. που βρίσκεται στο Ο.Τ. 1031 της ΒΕΠΕ Κερατέας στην τιμή του ποσού των 950. ευρώ καθώς και την εκλογή της Αντωνίας Χαϊδεμένου του Γεωργίου ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΕΒΕ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων παρέστησαν και ψήφισαν (αυτοπροσώπως η δια αντιπροσώπων) μέτοχοι που εκπροσώπησαν κατέχοντας το 79,68% των μετοχών της εταιρείας ήτοι 6.645.529 μετοχές έναντι 8.340.750 του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

  ακινήτου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο και τέκνο του.

H Γ.Σ. ενέκρινε την του υπό στοιχεία 12Ν οικοπέδου επιφανείας 4.388 τ.μ. που βρίσκεται στο Ο.Τ. 1031 της ΒΕΠΕ Κερατέας , στην τιμή του ποσού των 950. ευρω. Το εν λόγω οικόπεδο είναι όμορο προς οικόπεδο ιδιοκτησίας της εταιρείας. Η του αποφασίστηκε εν όψει μελλοντικής της μετεγκατάστασης .

Το της εταιρείας στην συνεδρίαση της 11-9-2013 αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην άνω αγοραπωλησία και σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190 και ανατέθηκε η εκτίμηση του ακινήτου πιστοποιημένους εκτιμητές κ.κ. Αριστείδη Παπωτη και Παύλο Κανελλάκη ( της εταιρείας AVENT ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ).

Η αξία του ακινήτου σύμφωνα με την από 30-10-2013 εκτίμησης της αγοραίας Αξίας των άνω πιστοποιημένων εκτιμητών προσδιορίστηκε στο ποσό του 1.250.000 ευρω . Η έκθεση εκτίμησης σύμφωνα με το Νόμο καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ ) με κωδικό αριθμό καταχώρησης 130695 και εκδόθηκε η υπ΄αριθμ. Κ2/6891 / 05-12-2013 ανακοίνωση της Δ/νσης Α.Ε και ΠΙΣΤΕΩΣ ( τμημα Α) της Γενικής Δ.νσης Εσωτ. Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητας) η οποία με την ανακοίνωση της εποπτεύουσας Αρχής ( Υπουργείου Ανάπτυξης ) υποβλήθηκαν στις διατυπώσεις δημοσιότητας του άρθρου 7β ,δημοσιεύθηκε στο υπ΄αριθμ. 8642/2013 Α.Ε. – ΕΠΕ –ΓΕΜΗ και ήσαν ανηρτημένα στο διαδικτυακό ιστότοπο της εταιρείας ..

Επίσης σύμφωνα με την με την εκτίμηση της αρμόδιας ΔΟΥ , η εκτίμηση για το ακίνητο ανέρχεται στο ποσό των 1.623.000 ευρώ ( 370 ευρω ανα τ.μ.) .

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την εκλογή της Αντωνίας Χαϊδεμένου του Γεωργίου ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Εταιρεία  ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε

Η Χαϊδεμένος από το 1976 δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελληνική γραφικών τεχνών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τον Ιανουάριο του 2000. Σήμερα, αποτελεί την μεγαλύτερη ελληνική καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα που μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Η εταιρεία πρωτοπορώντας στην εισαγωγή τεχνολογικών καινοτομιών διαθέτει τεχνογνωσία αλλά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για εκτυπώσεις – εφαρμογέςoffset, μεταξοτυπίας και ψηφιακές. Εξάλλου, η τεράστια δυναμικότητα των εκτυπωτικών μηχανών της δίνει τη δυνατότητα του πολύ μικρού χρόνου ανταπόκρισης ακόμα και στις μεγαλύτερες παραγγελίες.

Η υψηλή τεχνογνωσία και τεχνολογία, η πιστοποίηση με ISO 9001:2000, αλλά κυρίως η προσήλωση της Εταιρείας στην ποιότητα των εκτυπώσεων και την ικανοποίηση του πελάτη έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικά εκτενές πελατολόγιο. Σε αυτό περιλαμβάνονται όχι μόνο οι περισσότερες και μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας, αλλά και πολλές εταιρείες οι οποίες εμπιστεύονται στην Χαϊδεμένος όλες τις εκτυπωτικές τους ανάγκες.

 Πληροφορίες από το:  http://www.haidemenos.gr/

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ