ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Θεμελιώνεται το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατέας Δωρεά Κων/νου Α. Πρίφτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Θεμελιώνεται το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατέας

                          Δωρεά Κων/νου Α. Πρίφτη
Μετά την θεμελίωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου του 4ου Νηπιαγωγείου και του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Κερατέας, η Δημοτική Αρχή της Κερατέας την Κυριακή 28 Μαρτίου του 2010, ώρα 11:00 το πρωί, θεμελιώνει το κτιριακό συγκρότημα του ΚΑΠΗ στην οδό Στρατηλάτου Κωνσταντίνου (πίσω ακριβώς από την Δημοτική Φιλαρμονική).
Το κτίριο ΚΑΠΗ (προϋπολογισμού 1.850.000 € με ανάπτυξη κτιρίου 1.348 τ.μ.) κατασκευάζεται με δωρεά του εφοπλιστή Κερατιώτη Κων/νου Α. Πρίφτη και παραχώρηση οικοπέδου από τον Δήμο Κερατέας .
Ο Κωνσταντίνος Πρίφτης όπως είναι γνωστό προχώρησε σε μία δεύτερη δωρεά στην γενέτειρα του Κερατέα μετά την ανέγερση του Κέντρου Υγείας στην είσοδο της πόλης το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το 2010.
Το νέο κτιριακό συγκρότημα του ΚΑΠΗ το οποίο έχει ξεκινήσει με την επίβλεψη του κου Δημήτριου Κωστάκου και προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς αποτελεί μία μεγάλη προσφορά του ευεργέτη της πόλης στην τρίτη ηλικία της Κερατέας, περιλαμβάνει ισόγειο 480 τ.μ.,  όροφο 217 τ.μ. και αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων  ημιυπόγειο 651 τ.μ.
Θα αποτελέσει σίγουρα ένα νέο πολυχώρο για τους απόμαχους της πόλης και όχι μόνο, θα διαθέτει πολλά σύγχρονα μέσα, παροχές και εξυπηρετήσεις στους ηλικιωμένους της Κερατέας.
Ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, η Αντιδήμαρχος Κερατέας Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Σοφία Παπαγιάννη και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δ.Σ του ΚΑΠΗ καλούν όλους τους δημότες της Κερατέας να πάρουν μέρος στην τελετή θεμελίωσης του ΚΑΠΗ την Κυριακή το πρωί.

Στην τελετή θα παρευρεθεί και ο δωρητής του ΚΑΠΗ Κων/νος Α. Πρίφτης.

http://www.att.atticanews.gr/?c=236&a=2853

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ-ΣΟΧ-1/2023-ΤΗΣ-ΚΔΕΜ.-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΠΡΟΣΛΗΨΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΜΕ-ΣΥΝΑΨΗ-ΣΥΜΒΑΣΗΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ-ΧΡΟΝΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 1/2023 ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Καιρος Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ

Scroll to Top