ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Καβγάς στην Κερατέα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter



Φάση από τον αγώνα Κεραυνού Κερατέας – Παναχαϊκής, που δεν είχε γκολ αλλά πολλά νεύρα

Οι εξορμήσεις στο Λεκανοπέδιο φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις στην Παναχαϊκή. Στην πρεμιέρα, οι Πατρινοί ηττήθηκαν από τον Ασπρόπυργο (2-1), χθες άφησαν δύο βαθμούς στην Κερατέα (0-0 με τον τοπικό Κεραυνό, ενώ στο αντίστοιχο περσινό ματς έχασαν 4-1.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Γ. Μαραντά ήταν καλύτερη, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Ουρτάδο στο 40’. Ο μέσος από τη Βενεζουέλα στάθηκε αφορμή για να «πάρει φωτιά» το ματς στο τέλος. Συγκεκριμένα, στο 89’ χτύπησε τον Μανιάτη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η αποβολή
Ο Αλ. Κούγιας, που βρισκόταν στον πάγκο διαμαρτυρήθηκε έντονα, άνοιξε διάλογο με τους οπαδούς και ο διαιτητής Κατσιμίγγος τον απέβαλε. Κατά την αποχώρησή του είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της Κερατέας Π. Δημητρίου. Ο ποινικολόγος φέρεται να τον έφτυσε, ενώ ο Π. Δημητρίου λέγεται ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον κλωτσήσει, ενώ ένταση δημιουργήθηκε και στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων.

Στο τέλος, οι δηλώσεις του Γ. Μαραντά πως «δεν με προβληματίζει καθόλου η εμφάνιση της ομάδας μου, καθώς μόνο αυτή υπήρχε στο γήπεδο», έδωσαν το έναυσμα για «αλληλοκαρφώματα» «Η σημερινή ισοπαλία ισούται με ήττα! Εάν είχα το ρόστερ της Παναχαϊκής, θα έλεγα? ψάξτε για τον 2ο! Ορισμένοι θέλουν να την κάνουν να φαίνεται μικρή! Αφιερώνω το σημερινό αποτέλεσμα στον κόσμο της Κερατέας και του Παναιγιαλείου», απάντησε ο Π. Δημητρίου.

Εξάλλου, η επιστροφή του Αίαντα στη φυσική του έδρα ύστερα από περίπου έναν χρόνο δεν συνδυάστηκε ιδανικά (2-2 με Παναιγιάλειο) και «πάγωσε» τον κόσμο. Αντίθετα, ευχάριστη έκπληξη είναι η Κόρινθος, που με το 3×3 (κέρδισε 4-1 τα Χανιά) οδηγεί την κούρσα του Νοτίου Ομίλου, ενώ το χθεσινό ήταν το τελευταίο ματς για τον Μίκι Τσίρκοβιτς στον πάγκο του Πλατανιά (0-0 με τον Απόλλωνα Αθ.).

Στον Βορρά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Οι Ηπειρώτες (από το 60’ έπαιζαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Παλιάγκα) πάτησαν κορυφή κερδίζοντας την Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-1) στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με «χρυσό» σκόρερ τον Χρήστο Λώττα, που είχε μπει αλλαγή στο 80’.

Συγκάτοικός της είναι η Καλλονή (0-0 με τον Τίρναβο), ενώ υπό το βλέμμα του νέου της τεχνικού Κροάτη Αρμάντο Μαρέντσιο, η Νίκη Βόλου απέδρασε με το «διπλό» από την Ηράκλεια (1-0).

Νότιος Ομιλος
Ρόδος – Ολυμπιακός Χερσ. 1-0
Αίας Σαλαμ. – Παναιγιάλειος 2-2
Πλατανιάς – Απόλλωνας Αθ 0-0
Ηρακλής Ψαχν. – Πανηλειακός 1-0
Ασπρόπυργος – Αγ. Παρασκευή 2-2
Κόρινθος – Χανιά 4-1
Βύζας – ΠΑΟ Ρουφ 1-1
Κεραυνός Κερ. – Παναχαϊκή 0-0

Βόρειος Ομιλος
Φωκικός – Εορδαϊκός 2-0
Πόντιοι Κατ. – Οδυσσέας Αναγ. 1-2
Μακεδονικός – Αναγέννηση Επαν. 0-2
Ναυπακτιακός – Κοζάνη 2-1
Καλλονή – Τύρναβος 0-0
Εθνικός Φιλιππ. – Αναγ. Γιανν 2-1
Μ. Αλεξ. Ηρακλ. – Νίκη Β. 0-1
Ζάκυνθος – Δόξα Κραν. 0-0

Επιμέλεια: ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Παρουσίαση-βιβλίου-συμπολίτισσας-Ελένης-Πίνη-«Ο-ρόλος-της-μυθοποιημένης-ανάγνωσης-και-του-μυθοποιημένου-αναγνώστη-στο-έργο-του-gabriel-garcia-marquez»

Παρουσίαση βιβλίου συμπολίτισσας Ελένης Πίνη «Ο ρόλος της μυθοποιημένης ανάγνωσης και του μυθοποιημένου αναγνώστη στο έργο του Gabriel García Márquez»

Αρχική » Αρχική » Παρουσίαση βιβλίου συμπολίτισσας Ελένης Πίνη «Ο ρόλος της μυθοποιημένης ανάγνωσης και του μυθοποιημένου αναγνώστη στο έργο του Gabriel García Márquez» Ο

Φλογέρες-από-φύλλο-κρούστας-γεμιστές-με-λουκούμια-και-καρύδι-–-Η-Καθημερινή

Φλογέρες από φύλλο κρούστας γεμιστές με λουκούμια και καρύδι από την πρόεδρο της Χρυσής Τομής Σοφία Συρίγου

Συνταγές Φλογέρες από φύλλο κρούστας γεμιστές με λουκούμια και καρύδι Δεν είναι μόνο ένα πολύ όμορφο στην όψη γιορτινό κέρασμα αλλά και μια νοστιμιά ιδιαίτερη,

Πλώρη-για-το-λιμάνι-του-Λαυρίου-έχει-βάλει-το-superstar-–-Επιστρέφει-στη-γραμμή-Άγιος-Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα

Πλώρη για το λιμάνι του Λαυρίου έχει βάλει το Superstar – Επιστρέφει στη γραμμή Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα

Πλώρη για το λιμάνι του Λαυρίου έχει βάλει αυτή την ώρα το SUPERSTAR, ολοκληρώνοντας έτσι την ολιγοήμερη ακινησία του στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Σύμφωνα με το

Γιαουρτόπαστα-με-καρύδα-–-Η-Καθημερινή

Γιαουρτόπαστα με καρύδα – Η Καθημερινή

< article id=”post-562451452″ data-next=”562451458″ data-title=”Τράπεζα Θεμάτων: Ποιοι είναι οι φιλορώσοι χάκερ που μπήκαν στο ραντάρ των Αρχών” data-url=”trapeza-thematon-poioi-einai-oi-filorosoi-chaker-poy-mpikan-sto-rantar-ton-archon” data-permalink=”https://www.kathimerini.gr/world/562451458/trapeza-thematon-poioi-einai-oi-filorosoi-chaker-poy-mpikan-sto-rantar-ton-archon/”> Φωτογραφία: Χριστίνα Γεωργιάδου Δεν είναι κέικ,

Χριστίνα-Χριστοφάκη:-Η-τελευταία-σύντροφος-Πάγκαλου-–-Τι-είπε-πει-στον-Κλίντον-για-τη-διαφορά-ηλικίας

Χριστίνα Χριστοφάκη: Η τελευταία σύντροφος Πάγκαλου – Τι είπε πει στον Κλίντον για τη διαφορά ηλικίας

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εκτός από την σημαντική πολιτική του διαδρομή, «έγραψε χιλιόμετρα» και στο ωραίο φύλο. Μπορεί να μην ποτέ ιδιαίτερα ωραίος, ήταν όμως ευφυής

Scroll to Top