Γιορτινή εκδήλωση για την ιστορική αλλαγή στην πολιτική σκηνή της χώρας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής

OΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον λαό της περιοχής μας για τη συμβολή του στη μεγάλη εκλογική νίκη της 25/1/2015. Στην περιφέρεια Αττικής ο ΣΥΡΙΖΑ ήλθε πρώτο κόμμα με ποσοστό 37, 08 % και έλαβε 6 έδρες σε σύνολο 15. Ο Δήμος Λαυρεωτικής συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνους τους Δήμους της Ελλάδας, που ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε πολύ υψηλά ποσοστά, συγκεκριμένα 43,85 % (αναλυτικά, Καμάριζα 47,14%, Κερατέα 44, 82% και Λαύριο 42,59%).

Θέλουμε επίσης να απευθυνθούμε και σε εκείνους που δεν μας ψήφισαν και να τους καλέσουμε να ελέγχουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησής μας και με βάση αυτά να πεισθούν και να συστρατευτούν μαζί μας. Ήλθαμε όχι για να διχάσουμε, αλλά για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που συσσώρευσαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, για να ανθίσει και πάλι το χαμόγελο στους φτωχούς, τους άνεργους, σε όλους όσοι έχουν πληρώσει πολύ ακριβά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής ενωμένη θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για να προωθήσει με προτάσεις και αγωνιστική στάση τη λύση των προβλημάτων της περιοχής μας.

Σας καλούμε στην πρώτη μετεκλογική μας εκδήλωση να γιορτάσουμε την ιστορική ανατροπή στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Ελάτε  να χαρούμε  μαζί  τη νέα αρχή και την επιστροφή της αισιοδοξίας με ένα κέρασμα κρασιού και λιτού φαγητού, προσφορά των μελών και των φίλων μας, στο Μηχανουργείο  Λαυρίου το  Σάββατο  31 Ιανουαρίου 2015  από  τις 7 μ.μ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΣΕ
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

  ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ: Δεν μπορεί ένας ψεύτης δήμαρχος, να υπερασπιστεί το συμφέρον του τόπου μας.