Ξεκινούν τα σεμινάρια ”Κεραμική- Έκφραση μέσα από τον πηλό για μικρούς και μεγάλους ” και ”Υπολογιστές -Βασικές έννοιες Πληροφορικής – Υπηρεσίες Διαδικτύου” στην Χρυσή τομή

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ανακοινώνει την έναρξη των Σεμιναρίων «Κεραμική- Έκφραση μέσα από τον πηλό για μικρούς και μεγάλους» και «Υπολογιστές -Βασικές έννοιες Πληροφορικής – Υπηρεσίες Διαδικτύου». Συγκεκριμένα:

Το Σεμινάριο «Κεραμική- Έκφραση μέσα από τον πηλό για μικρούς και μεγάλους» θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου 2013 και θα γίνεται κάθε Παρασκευή 4-6μ.μ στο χώρο του Συνδέσμου. Θα διαρκέσει μέχρι τον Mάιο 2014 και εμψυχώτρια των μαθημάτων θα είναι η καθηγήτρια καλλιτεχνικών Μάχη Δημοπούλου. Η ομάδα θα αποτελείται από άτομα όλων των ηλικιών. Μέσα από το σεμινάριο θα μάθουμε να εκφραζόμαστε με τον πηλό και να δημιουργούμε καλλιτεχνικά και χρηστικά αντικείμενα. Θα ανακαλύψουμε ότι ο πηλός είναι καθρέφτης του εαυτού μας και όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα καταφέρουμε να αναδείξουμε τα καλύτερα μας στοιχεία.

Το Σεμινάριο «Η/Υ – Βασικές έννοιες Πληροφορικής –Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet/Email/Facebook/Skype κ.λ.π) θα ξεκινήσει στις 9 Οκτωβρίου 2013 και θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη 7-9μ.μ στο χώρο του Συνδέσμου. Θα έχει διάρκεια 16 ώρες και θα διδάξει ο καθηγητής Παναγιώτης Ρουμπάνης. Το Σεμινάριο που υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πέρσι, απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να μυηθούν στο διαδίκτυο και τις βασικές εφαρμογές του. Οι συμμετέχοντες θα είναι καλό να έχουν δικό τους Laptop (με ασύρματη πρόσβαση) για την καλύτερη πρακτική άσκηση τους κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στη Γραμματεία του Συνδέσμου, Τρίτη & Πέμπτη 7-9μ.μ, τηλ 2299069850, Λ.Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας ή οποιαδήποτε στιγμή στα τηλέφωνα 6978003191/6976652080/69457799880.

Υπενθυμίζουμε ότι το Θεατρικό Εργαστήρι με την Πειραματική Σκηνή «ΘΕΣΠΙΣ» έχει ήδη ξεκινήσει στο Σύνδεσμο και οι συναντήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα 6-8μ.μ.

Το Δ.Σ της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ»

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: