ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας Αποκατάστασης Κερατέας Κ. Πρίφτης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη στελέχωση, τον εξοπλισμό και γενικά τη λειτουργία του Κέντρου

1/7/2010
Έλενα Χάρη-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Έλενα Χάρη-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Δήμος Κερατέας στην προσπάθειά του να ενημερώσει τους δημότες του και των όμορων Δήμων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για τη λειτουργία
του Κέντρου Υγείας Κερατέας ήρθε σε επαφή με την υπεύθυνη επικοινωνιολόγο για την επίσπευση της λειτουργίας του κ. Έλενα Χάρη η οποία  με μεγάλη προθυμία μάς ενημέρωσε τα εξής:
«Όλοι γνωρίζουμε πως ο στόχος του δωρητή κ. Κωνσταντίνου Πρίφτη για τη λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ‘’Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ’’ αποτελεί ένα από τα οράματά του προς κάλυψη των αναγκών υγείας των συμπολιτών του.
Η υλοποίηση αυτού του μακρόπνοου έργου ώστε να στελεχωθεί και να εξοπλιστεί το συντομότερο δυνατό, (παρότι δεν αποτελεί συμβατική υποχρέωση του δωρητή πέραν των κτιριακών εγκαταστάσεων), αποτέλεσε εδώ και ενάμιση χρόνο μία σύγχρονη Ιθάκη για τον δωρητή γιατί στο πολύχρονο αυτό ταξίδι είδε το σκληρό πρόσωπο της ελληνικής γραφειοκρατίας και των διοικητικών αγκυλώσεων.
Εκείνος όμως ως καλός καπετάνιος κατάφερε και προσπαθεί ακόμη με πολύ προσωπικό χρόνο και κόπο να φτάσει στο «λιμάνι» αυτό το έργο σημαντικής ανακούφισης για την καθημερινότητα των κατοίκων της Κερατέας αλλά και των όμορων Δήμων σε υπηρεσίες υγείας, αποθεραπείας και αποκατάστασης.
Θυμίζω πως τo ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ‘’Κ.ΠΡΙΦΤΗΣ’’ είναι εκτάσεως 2.350 τ.μ. και αποτελείται από τρεις πτέρυγες ως κάτωθι :
A.Πρώτων Βοηθειών 220 τ.μ.
Β.Κέντρον Υγείας Αστικού Τύπου 1625 τ.μ.
Γ.Αποθεραπείας Αποκατάστασης 505 τ.μ.
Σύνολον κτιριακών εγκαταστάσεων 2350 τ.μ.
Σήμερα ως εκπρόσωπος του έχω να σας μεταφέρω σχετικώς καλά νέα που αφορούν την ολοκλήρωση μιας σημαντικής γραφειοκρατικής διαδικασίας από το υπουργείο Υγείας αφού η Υπουργός κ. Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψε για δύο σημαντικούς τομείς:
α.Την πρόσληψη σε πρώτο στάδιο 23 ατόμων με τακτικό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και
β.Την έγκριση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του ποσού 1,68 εκατομμυρίων ευρώ για τον εξοπλισμό ώστε η  Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας, (Α.Ε.Μ.Υ.) να προχωρήσει σε τρεις αντίστοιχους  διαγωνισμούς για τον ιατροτεχνολογικό, ξενοδοχειακό και μηχανογραφικό-δικτυακό εξοπλισμό.
Τί σημαίνει αυτό πρακτικά; Από την πλευρά του το Υπουργείο Υγείας ολοκλήρωσε τις διαδικασίες   και άναψε το πράσινο φως ώστε επιτέλους να προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί για την στελέχωση και τον εξοπλισμό του ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ .
Σε αυτό το σημείο όμως την σκυτάλη την παίρνει η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας, (Α.Ε.Μ.Υ.) ,η οποία θα προκηρύξει τους τρεις  παραπάνω διαγωνισμούς για τον εξοπλισμό για τους οποίους απαιτείται χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών από την ημερομηνία της προκήρυξης και με την προυπόθεση πως δεν θα υπάρξει καμία ένσταση για το αποτέλεσμα των διαγωνισμών.
Παράλληλα η Α.Ε.Μ.Υ. θα προχωρήσει στην πρόσληψη των 23 ατόμων αφού πρώτα η επιλογή τους θα γίνει με τακτικό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ.
Οσον αφορά τον αριθμό του τακτικού προσωπικού δηλαδή τα 23 άτομα σαφώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς σχετικά με την στελέχωση του Κέντρου έχει εγκριθεί με την υπ.’αρίθμ. 43592/ΕΓΔΕΚΟ3421/04-09-2009 (ΦΕΚ 1885/04-09-2009) Απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής των ΔΕΚΟ η πλήρωση των 53 εκ των 110 αρχικά αιτούμενων θέσεων τακτικού προσωπικού.
Όπως καταλαβαίνετε αυτή η σημαντική μείωση της στελέχωσης από τους 53 σε τακτικό προσωπικό  στους 23 είναι ένα γεγονός που δεν μας ικανοποιεί απλώς κατανοούμε προς το παρόν τις περικοπές του δημόσιου συστήματος υγείας που γίνονται λόγω μιας ευρύτερης οικονομικής κρίσης. Όμως αυτό δεν μπορεί να αποβεί αρνητικά στην ποιότητα υπηρεσιών υγείας, αποκατάστασης και αποθεραπείας που θα προσφέρει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ και έτσι άρτιο πρέπει να παραδοθεί στους δημότες της Κερατέας και των όμορων Δήμων.
Για πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών πρέπει να προσθέσω ότι το Κέντρο Υγείας παραδόθηκε από τον ίδιον τον δωρητή στο Δημόσιο και συγκεκριμένα στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας, (Α.Ε.Μ.Υ.) η οποία έχει αναλάβει πλέον τη διαχείριση του από τον Μάρτιο του 2009.
Σύμφωνα ,λοιπόν  με τη Σύμβαση Δωρεάς η οποία υπεγράφη από τον δωρητή και τους κ.κ. Κακλαμάνη και Αλογοσκούφη την 30η Ιουνίου 2006,
το Υπουργείο Υγείας έχει συμβατική υποχρέωση να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας το αργότερο στις 17/09/2010 δηλαδή 18 μήνες μετά την παράδοση του (παρεδόθη 18/03/2009).
Ουσιαστικά ο φόβος του δωρητή πως μέχρι τις 17/09/2010 το Υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα η Α.Ε.Μ.Υ. δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες των διαγωνισμών για την στελέχωση και τον εξοπλισμό επαληθεύτηκε.
Θα μου πείτε το υπουργείο Υγείας θα τιμωρηθεί για αυτό από τον δωρητή; Ή υπάρχει κάποια ποινική ρήτρα στη σύμβαση δωρεάς;
Τίποτα από όλα αυτά. Όμως κυρία Παπαγιάννη προέχει το ηθικό δίκαιο και ο σεβασμός προς έναν συμπολίτη μας όπως ο δωρητής που χωρίς κανένα προσωπικό όφελος προχώρησε σε μία δωρεά στην πατρίδα του και επί μήνες παρότι εμείς τους καλούσαμε να συμμορφωθούν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις για το μέλλον αυτής της δωρεάς, κανείς από το υπουργείο Υγείας δεν μπόρεσε να ενεργήσει θετικά.
Σας παραθέτω απόσπασμα της επιστολής που έστειλε ο δωρητής στις 19/11/2009 στην Υπουργό κ.Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για την πιθανή εκπρόθεσμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας λόγω ολιγωρίας του υπουργείου στις διαδικασίες των διαγωνισμών και ταυτόχρονα ζητούσε   μία συνάντηση με την κ. Υπουργό δια περαιτέρω επεξηγήσεις με σκοπό την επίσπευση του όλου θέματος. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή του:
«Ο λόγος, κυρία Υπουργέ, που αναγκάζομαι να απευθυνθώ προς εσάς είναι η στελέχωση και ο εξοπλισμός του Κέντρου αυτού που πολύ φοβάμαι με τον ρυθμό που προχωρούν, τόσο η στελέχωση όσον και ο εξοπλισμός, το Υπουργείον θα είναι εκπρόθεσμο των συμβατικών του υποχρεώσεων περί λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κερατέας εάν λάβουμε υπ’ όψιν μας την Σύμβαση Δωρεάς που προβλέπει 18 μήνες μετά την παράδοσιν αυτού από τον Δωρητήν ήτοι το αργότερον 17/09/2010.
Δεν νομίζω ο εναπομείναν χρόνος των δέκα περίπου μηνών που απομένει μέχρι τις 17/09/2010 να έχουν περατωθεί τόσον η στελέχωση όσον και ο εξοπλισμός δια να λειτουργήσει το Κέντρο αυτό εκτός εάν έχουμε την άμεσην και αναγκαία παρέμβασίν σας.»
Πράγματι στις 24 Μαρτίου 2010 δηλαδή πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Υπουργό Υγείας η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου συναντά τον δωρητή κ. Κωνσταντίνο Πρίφτη μετά από αλλεπάλληλες αιτήσεις μας για συνάντηση. Στη συνομιλία τους παρουσία και του Δημάρχου σας κ.Ιατρού και εσάς κ. Παπαγιάννη προσωπικά αλλά και του διευθύνοντα συμβούλου της Α.Ε.ΜΥ. κ. Νικόλαου Παπανικολάου η Υπουργός δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ξεμπλοκάρει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε να προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί για στελέχωση και εξοπλισμό με στόχο την άμεση λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Τέσσερις μήνες μετά από εκείνη τη συνάντηση βρισκόμαστε στο σημείο που είμαστε σήμερα. Δηλαδή η Υπουργός κ. Ξενογιαννακοπούλου υπέγραψε για δύο σημαντικούς τομείς:
α.την πρόσληψη 23 ατόμων ως τακτικό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ και
        
β. για την έγκριση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του ποσού 1,68 εκατομμυρίων ευρώ για τον εξοπλισμό ώστε η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας, (Α.Ε.Μ.Υ.) να προχωρήσει σε τρεις αντίστοιχους  διαγωνισμούς για τον ιατροτεχνολογικό, ξενοδοχειακό και μηχανογραφικό-δικτυακό εξοπλισμό.
Βέβαια σε αυτό το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών επειδή χάσαμε πάλι…τα ίχνη του Υπουργείου Υγείας στις διοικητικές αγκυλώσεις απευθυνθήκαμε στο γραφείο του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Νικόλαου Πολύζου και ήταν σημαντική η βοήθεια του διευθυντή του γραφείου του κ.Χρήστου Κακκαρά ώστε η κυρία Υπουργός να προχωρήσει  στις υπογραφές που ανέφερα προηγουμένως.
Και για να μην σας κουράζω άλλο ,σας παραθέτω αποσπάσματα  μιας δεύτερης δικής μου επιστολής  προς την πρώην διευθύντρια της  Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου Υγείας  κα. Κατσικάρου ,ενδεικτική της όλης αυτής προσπάθειας μας αυτό τον ενάμιση χρόνο για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.
Αυτή η επιστολή εστάλη στις 21/1/2010 όταν δεν είχαμε καμία ανταπόκριση από το γραφείο της Υπουργού κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και η ανταπόκριση της κας Κατσικάρου  ήταν άμεση καθώς ήρθε στις 10/2/2010  και είδε την κτιριακή αρτιότητα του Κέντρου Υγείας στην Κερατέα. Πέραν όμως αυτού εκτιμήσαμε την επαγγελματική της  ευσυνειδησία καθώς υπάρχουν υπάλληλοι του Δημοσίου που  εργάζονται με ρυθμούς του  ιδιωτικού τομέα. Μεταξύ άλλων στην επιστολή μου αυτή είχα τονίσει:
«Επιθυμώ να σας αναφέρω ότι ο Δωρητής του Κέντρου Υγείας κ. Πρίφτης είναι πάρα πολύ ενοχλημένος με το γεγονός της παντελούς έλλειψης απάντησης του Υπουργείου σας προς την προ πλέον των δύο μηνών επιστολή του.     
Είμαι υποχρεωμένη, κ. Κατσικάρου, να σας μεταφέρω τα παράπονα του Δωρητή ο οποίος εκτός της χρηματικής του χορηγίας δια την ανέγερση του Κέντρου αυτού έχει δώσει και  πολύ προσωπικόν χρόνον.
Προς πληρέστερη ενημέρωση σας, σας αναφέρω ότι ο ίδιος Δωρητής,         ο κ. Κωνστ. Πρίφτης, αυτήν την στιγμή ανεγείρει και δωρίζει καινούργιον κτίριον Κ.Α.Π.Η. εις Κερατέα προϋπολογισμού  € 1.850.000.Μήπως κ. Κατσικάρου το Υπουργείο σας πρέπει να δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία τουλάχιστον προς τον Δωρητή αυτόν, αλλά και κάθε Δωρητή, επισπεύδοντας τις διάφορες διαδικασίες δια την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κερατέας όπως έχει συμβατικήν υποχρέωση;
Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι το γεγονός ότι με την αλλαγή της Κυβέρνησης και λογικά των διαφόρων υπευθύνων του Υπουργείου σας επήλθε μια προσωρινή στασιμότητα όλων των θεμάτων των αφορόντων  την Υγεία.Πιστεύω όμως τώρα ότι έχουμε ήδη ξεπεράσει το στάδιον αυτό της στασιμότητας και πρέπει πάλι να τα κάνουμε όλα να λειτουργούν.
Ειδικότερα δια το θέμα της στελέχωσης υπήρχε το πρόβλημα μέχρι να ψηφισθεί ο νόμος περί ‘’Αναμόρφωσης του συστήματος προσλήψεων στο Δημόσιο’’. Το πρόβλημα αυτό τελικά ξεπεράσθηκε με την ψήφιση του σχετικού νόμου στις 23/12/2009 και το σχετικόν Φ.Ε.Κ. ημ. 28/12/2009.
Προς ενημέρωσή σας υπάρχει μία καθημερινή πίεση από τον Δήμο Κερατέας και τους Δημότες του δια την έγκαιρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας μέχρι σημείου να δραστηριοποιηθούν με τη δημιουργία ενός          ‘’Μη κερδοσκοπικού συλλόγου φίλων Κέντρου Υγείας Κερατέας’’ με σκοπό την επίσπευση λειτουργίας του Κέντρου Υγείας.   
Ο Δωρητής του κ. Κ.Πρίφτης έχει σταματήσει κάθε ενεργοποίηση έχοντας αυτός αναλάβει τον ρόλο αυτόν.
Εν όψει απάντων των ανωτέρω αναφερθέντων, το όλον θέμα μας συνοψίζεται στα κάτωθι τρία σημεία :
A.Πού έχει κολλήσει το θέμα ‘’ΣΤΕΛΕΧΩΣΙΣ’’ του Κέντρου Υγείας.
Άμεσα μέτρα δια την αποκόλληση του.
Β.Πού έχει κολλήσει το θέμα ‘’ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ’’.
Άμεσα μέτρα δια την αποκόλληση του.
Γ.Εδώ θα επιμείνω κ. Κατσικάρου.
Ο Δωρητής δεν καταλαβαίνει καθόλου από τις διάφορες δυσκολίες του Υπουργείου Υγείας.  
Υπέγραψε μια Σύμβαση με το Δημόσιο, έβγαλε από την τσέπη του σχεδόν 5 (πέντε) εκατομμύρια ευρώ και θέλει να δει τον ιδρώτα του να υλοποιείται, να πιάνει τόπο.
Το Δημόσιο συνεβλήθη αυτήν την φορά με έναν ιδιώτη, έναν Δωρητή.
Είναι ιδιαζούσης μορφής η σχέση αυτή.
Θέλει ειδική μεταχείριση, αν και ο Δωρητής δεν ζητάει τίποτε περισσότερο από το Υπουργείον σας παρά μόνο ‘’Να σεβασθεί τις συμβατικές του υποχρεώσεις’’.
Περαίνοντας την επιστολή μου αυτή θέλω να σας αναφέρω ότι ο εναπομείναν χρόνος των εννέα περίπου μηνών που απομένει μέχρι τις 17/09/2010 δεν θεωρείται αρκετός δια την στελέχωση, τον εξοπλισμό και γενικά την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κερατέας εκτός εάν έχουμε την άμεση παρέμβαση σας.   
Εγώ προσωπικά, ως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τον Δωρητή, δια τον χειρισμό του θέματος αυτού, είμαι πάντα στην διάθεσή σας δι’ οιανδήποτε βοήθεια ή πληροφόρηση ή και επίσκεψη στο Υπουργείο σας μόνη ή με τον Δωρητή.
Τέλος, ζητώ συγνώμη εάν στην επιστολή μου αυτήν είμαι λίγο πιεστική αλλά μετέφερα ορισμένες απόψεις και σκέψεις καθ’ υπόδειξιν του Δωρητού.
Τα ανωτέρω προς ενημέρωσίν σας και εν αναμονή των ενεργειών σας».
Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω που αναφέραμε κ.Παπαγιάννη επιθυμώ να διαβεβαιώσω όλους τους αγαπητούς συμπολίτες του δωρητή ότι γίνονται καθημερινές προσπάθειες και επαφές με το Υπουργείο Υγείας  για την όσο το δυνατόν ταχύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.
Γεγονός είναι ότι προχωρούμε με ρυθμούς χελώνας, ρυθμούς τους οποίους έχουν κατά μεγάλο ποσοστό επηρεασθεί από την παρούσα οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Πρέπει όμως να παλέψουμε και αυτό κάνουμε επί καθημερινής βάσεως.
Τελειώνοντας τη συνέντευξη μου αυτή πιστεύω πως το Κέντρο Υγείας θα λειτουργήσει αρχές του 2011 αφού πρώτα εξοπλισθεί και στελεχωθεί με τον αρχικό αριθμό των 23 ατόμων και μετά θα δίνουμε καθημερινή μάχη για την πλήρη στελέχωση και λειτουργία του».
Κλείνοντας η κυρία Παπαγιάννη Σοφία, Αντιδήμαρχος υπεύθυνη για θέματα Υγείας και Πρόνοιας, τη συνέντευξη με την κυρία Χάρη Έλενα τονίζει ότι αυτά είναι τα τελευταία νέα για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας – Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Κερατέας. Δηλώνει δε ότι ο Δήμαρχος Σταύρος Ιατρού με όλες τις δυνάμεις του Δήμου σε συνεργασία με το δωρητή Κωνσταντίνο Πρίφτη, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά να ενημερώνει το κοινό. Έως ότου οριστικά ανοίξει τις πύλες του το μοναδικό αυτό κτίριο – κόσμημα που σε κτιριακή υποδομή δεν υπάρχει ανάλογο σε ολόκληρη την Ελλάδα!

http://www.exanatolis.gr/summary.asp?catid=4061&subid=2&tag=47&pubid=3634

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

16-σεισμικές-δονήσεις-στην-Κερατέα-μέσα-σε-43-ώρες
Σε-κλοιό-σεισμικών-επικέντρων-βρίσκεται-τις-τελευταίες-ημέρες-η-Αττική-λένε-οι-σεισμολόγοι-και…
Οι-απανωτοί-σεισμοί-στην-Αττική-τις-τελευταίες-μέρες-οδήγησαν-σε-«λουκέτο»-το-ΟΑΚΑ;
Έξι-υποψήφιοι-δήμαρχοι-μιλούν-στο-«Π»
Γιατί-θα-ηχήσουν-σειρήνες-τη-Δευτέρα-(2/10)-στο-Κορωπί
Μπαράζ-σεισμικών-δονήσεων-ανατολικά-της-Κερατέας!
Τρύπια-σπηλιά:-Η-φυσική-γέφυρα-των-Νεράϊδων-και-ο-θρύλος-του-αρχαίου-σπηλαίου-(βίντεο)
16-μικροσεισμοί-στη-θάλασσα-ανατολικά-της-Κερατέας-τις-τελευταίες-43-ώρες-(Δείτε-τη-σεισμική-ακολουθία)
Βαρυμπόμπη:-Ένοπλη-Ληστεία-Σε-Σπίτι-Πλαστικού-Χειρουργού

Διαβάστε επίσης...

Κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-των-οχημάτων-λόγω-έντονων-καιρικών-φαινομένων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οχημάτων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί κατά περίπτωση, λόγω έντονης βροχόπτωσης, συσσώρευσης υδάτων και φερτών

Αξιολόγηση-4ετίας-του-Γραφείου-Παιδείας-από-το-σύνολο-των-Σχολικών-Μονάδων-του-Δήμου-Μαρκοπούλου

Αξιολόγηση 4ετίας του Γραφείου Παιδείας από το σύνολο των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου

Αρχική » Ενημέρωση » Αξιολόγηση 4ετίας του Γραφείου Παιδείας από το σύνολο των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου Με την συμπλήρωση της 4ετούς θητείας της

Σε-Κλοιο-Σεισμικων-Δονησεων-Η-Αττικη

Σε Κλοιο Σεισμικων Δονησεων Η Αττικη

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ Η ΑΤΤΙΚΗ Σε κλοιό σεισμικών επικέντρων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Αττική θέτοντας σε επιφυλακή τους σεισμολόγους. Αν και οι περισσότερες από τις εκατοντάδες

Scroll to Top